Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ене и Чех со нас кога му избега топката имаше среќа што ја стигна во последен момент иначе Мур мамата ќе му ја ебеше :D
Што му се ставивте толку на Де Геа јас не знам, вие двајца сте први од кои читам нешто лошо за ДДГ после две години. Последен пат мислам дека беше sir alex или така нешто кој викаше дека Линдо е боље од ДДГ:icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
мислам ова видооќ го почна ова со иронија и вие ја зацепавте до бестрага за глупост..

ДДГ е годинава многу подобрен, прима повеќе голови поради одбраната што се кикса ептен.. тоа е тоа

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
De Gea pravi raboti shto mnogu malku golmani na tie godini mozhat da gi pravat pa ako e zdrav i ziv kje mu se klanjate site koa Junajted kje zastane na noze i kje pocne da igra za tituli(CL i EPL)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
а имаше бартез моменти, ни прават контра он со публика у први редови си прави муабет дели автограми :D како и да е ок беше :D

Тоа последното треба да го гледаат телињата вчера што шутираја пенали.
И да се засрамат.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
на официјалната се појави и го снема за 1минута ,не е заебанција

--- надополнето: 23 јануари 2014 во 23:18 ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е заебанција и мене ми стои во кешот лоадирано

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Padnal na medicinski Mata :mad::mad::facepalm::tapp:

Pogolemi baksuzi od nas nema, se ni se vraka kako bumerang...ocekuvajte nabrzo novosti za ova :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Padnal na medicinski Mata :mad::mad::facepalm::tapp:

Pogolemi baksuzi od nas nema, se ni se vraka kako bumerang...ocekuvajte nabrzo novosti za ova :(
Паднал, ама веднаш го дигнале. Цела среќа само Велбек го видел од другите играчи, па немало кој да му се смее. :icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.427
Навивачот на Манчестер Јунајтед, секако во пијана состојба, по елиминацијата на тимот од Сандерленд во Лига Купот се јавил во полиција на бројот 999 и барал да разговара со Сер Алекс Фергусон.

-Изминатата ноќ, околу 22:30 часот, еден човек од Крампсал на северот на Манчестер во пијана состојба се јавил на бројот 999 и барал да разговара со Алекс Фергусон во врска со резултатот од натпреварот. Очигледно дека моментот кога го гледаш тимот да губи е тажен и депресивен, но мораме да потсетиме дека бројот 999 служи само за итни случаи, а за се останато, кое не е ургентно можете да се јавите на бројот 101, стои во соопштението на полицијата.

Инцидентот кој се случил во средата вечер не е прв пат навивач да се јави во полиција во врска со Манчестер Јунајтед. Минатата сезона еден навивач се јавил во полиција за да каже дека црвениот картон кој му бил доделен на Нани мечот со Реал Мадрид е вистински зложин.

Кантона ис бек да не бил тоа што се јавил зашо го нема во последно време тука.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Одам да спијам. За точно 6 саати станувам да гледам тенис. Ќе наминам и тука. Немој Мата да го нема, оти нема да ве има!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Не се надевајте многу на Гундоган,бидејќи како што стојат работите тој е новиот Харгривс т.е има тенденција да постане.
Најверојатно боледува од Spondylolisthesis.

Манчестер веќе еднаш почувствува што значи да купи играч со хронична повреда.Јако наседна управата тогаш.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не се надевајте многу на Гундоган,бидејќи како што стојат работите тој е новиот Харгривс т.е има тенденција да постане.
Најверојатно боледува од Spondylolisthesis.

Манчестер веќе еднаш почувствува што значи да купи играч со хронична повреда.Јако наседна управата тогаш.
Од кога ова,сеа првпат од тебе слушам,а и реално нема шанса да ни го дадат милонерите.Освен ако не сакаат да ни го напикаат,како вие со Харгривс:D.Ама ваљда иста грешка нема да направиме,или па сепак да:unsure:.

Kajgana Shop

На врв Bottom