Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Derbi vo nedela, konecno ubava prilika da se napalat i da izigraat nesto. Posle neka si teraat po staro.
По би го жртвувал тој натпревар и би одел all in на лига Европа. Не дека имаме големи шанси али нека пробаат таму.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.004
Поени од реакции
11.937
Liga Evropa ima edno 5 ekipi bolje od nasava taka da nema sto da baraat tamu realno. Aj Sosiedad moze ke gi pominat ama se ponatamu e mnogu tesko.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Liga Evropa ima edno 5 ekipi bolje od nasava taka da nema sto da baraat tamu realno. Aj Sosiedad moze ke gi pominat ama se ponatamu e mnogu tesko.
Поголемиот дел ќе се исфрлат меѓусебе, нема со сите да играме.
Нека пробаат со премиер лига што ке постигнеме, преку таквото дали ќе завршиме 14то или 15ти ништо не ни менува премиер лигата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Aj barem ke gi dupcime topdziite vo premier temata.
Абе и ја имам пријатели што сакам да ги рчкам кога ќе ги тепаме, али сезоната е сјебана одамна у премиер лигата нека ја користи како експеримент.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.257
Поени од реакции
68.927
Мртва утакмица ке биде. Тие нема за што да играат во ПЛ, се знае кој ке е првак, ние нема да фатиме топ 4. Им давам предност што ке може повеќе првотимци да им играат, зашто имаат 6 гола предност во ЛШ. Само да не се повреди некој додатно кај нас.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.257
Поени од реакции
68.927
Не знам што е потрагично. Дали тоа што првиот пост откако си отиде овој главниот на Манчестер за социјални медиуми, и почнаа грешки, или тоа што е Викторче стартер. Или пак тоа што Ериксен е во исто време и на клупа и во прва постава.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.019
Поени од реакции
23.256
Лаганица само да не се повредат. :D

Џабе се протести никој не ги рецка два посто , еве пак Олд Трафорд полн, кога ќе биде празен и кога нема да се игра како со Ливерпул кога протестираа за Супер Лигата е тогаш ќе има ефект вака караванот си врви кучињата лаат.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
655
Поени од реакции
892
Зашо се вакви умрети кучиња,до живот како да не им е,како бе ова се дозволува.

Kajgana Shop

На врв Bottom