Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Па и ја тоа го чекам веќе 2 години. Кагава во двојка во средина да се проба со Керик/Флеч/Џонс/Фелаини.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.666
Поени од реакции
22.431
Za Reus nema sansi a i za Gündogan plus 10m nema sansi oti Kagawa e nice to have ako ne e preskap oti tuka e i Miki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
Ако дојде Мата, покрај Руни, Кагава, Јанужај, Керик, Фелаини и Флечер, Мојс ќе има одлична можност да ги пробува елките, дијамантите и останатите украсни елементи со кои Милан на Анчелоти беше страв и трепет во Европа. Ама преголем оптимизам е да се очекува тоа од него.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ne ja gledashe utakmicata, a pretpostavuvam deka golem den od poslednive 2-3 sezoni nemash gledano.

Apsurdno mi e da zastanam da go branam De Gea, samo totalen nepoznavach na fudbal mozhe da go napishe ova shto ti si go iskomentiral.

Лошо претпоставуваш. Апсурдно ти е, ама сепак застануваш да го браниш...
Само површен фудбалски фан, неможе да ги види слабостите на Де Геа. Има еден куп киксови и еден куп голови примени по негова вина. Ама човек што не се разира неможе да го увиди тоа. Не си ти крив.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Само површен фудбалски фан, неможе да ги види слабостите на Де Геа. Има еден куп киксови и еден куп голови примени по негова вина. Ама човек што не се разира неможе да го увиди тоа. Не си ти крив.
A зошто не ги спомнуваш натпреварите каде што не извадил од гомна? Каде што еден на еден спасил чист гол? Зошто не ги спомнуваш одбраните како на пример слободниот на Мата пред две години што и тројца како Харт да беа немаше да ја фатат? Ланска година (мислам беше ланска) исто против Челси кога фати една што ни според законите на физиката не беше можно да се одбрани?
Да плукаш по Велбек, по Валенсија и по Јанг пошто се глеа дека се во срање форма ке разберам, ама по Де Геа бе?
Туку во право си, човек што не се разбира не може да го увиди тоа. Не си крив.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
AЛЕЛУЈА ! јас не памтам утакмица а да не се случело дефанзивецот да ја гради топката во шеснаесетник и да го ВИКА да дојде да ја собере топката, а овој си седи на гол линија и дефанзивецот ја пука во аут, наместо мирен напад за нас да има... исто и на балон нафрлени топки, џабе, негова е гол линијата... голови под нога, под/над рака, на 2 цм од него цела сезона, колку сакаш !

п.с. го претераа веќе со Мата, работно време ми помина со стискање refresh и уште ништо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па дремете вие на социјални мрежи и Скај Спортс кои го прават ова за гледаност и ствараат помпа и прашувајте уште колку има. Во 3 има прес Мојс, Мата ќе стигне попладнево, ај ако не во Стелт авион нека го качат. Телеграф и Гардијан си пишаа вчера и сабајле и чао пријатно си бркаат сега други трансфери, нормален медиум е нормален медиум.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
A зошто не ги спомнуваш натпреварите каде што не извадил од гомна? Каде што еден на еден спасил чист гол? Зошто не ги спомнуваш одбраните како на пример слободниот на Мата пред две години што и тројца како Харт да беа немаше да ја фатат? Ланска година (мислам беше ланска) исто против Челси кога фати една што ни според законите на физиката не беше можно да се одбрани?
Да плукаш по Велбек, по Валенсија и по Јанг пошто се глеа дека се во срање форма ке разберам, ама по Де Геа бе?
Туку во право си, човек што не се разбира не може да го увиди тоа. Не си крив.

Ланската беше, ако мислиш на она кога се отвори како пеперутка:cuc:

Член од
26 август 2009
Мислења
215
Поени од реакции
41
BREAKING NEWS : From Bild : Pep Guardiola is trying to hijack Juan Mata's move to Man United with a last-minute bid of 48M€ ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom