Ne ja gledashe utakmicata, a pretpostavuvam deka golem den od poslednive 2-3 sezoni nemash gledano.
Apsurdno mi e da zastanam da go branam De Gea, samo totalen nepoznavach na fudbal mozhe da go napishe ova shto ti si go iskomentiral.
Not yet.I sega mata e oficijalno a?ili pa nekoj zeza u pm![]()
A зошто не ги спомнуваш натпреварите каде што не извадил од гомна? Каде што еден на еден спасил чист гол? Зошто не ги спомнуваш одбраните како на пример слободниот на Мата пред две години што и тројца како Харт да беа немаше да ја фатат? Ланска година (мислам беше ланска) исто против Челси кога фати една што ни според законите на физиката не беше можно да се одбрани?Лошо претпоставуваш. Апсурдно ти е, ама сепак застануваш да го браниш...
Само површен фудбалски фан, неможе да ги види слабостите на Де Геа. Има еден куп киксови и еден куп голови примени по негова вина. Ама човек што не се разира неможе да го увиди тоа. Не си ти крив.
AЛЕЛУЈА ! јас не памтам утакмица а да не се случело дефанзивецот да ја гради топката во шеснаесетник и да го ВИКА да дојде да ја собере топката, а овој си седи на гол линија и дефанзивецот ја пука во аут, наместо мирен напад за нас да има... исто и на балон нафрлени топки, џабе, негова е гол линијата... голови под нога, под/над рака, на 2 цм од него цела сезона, колку сакаш !Лошо претпоставуваш. Апсурдно ти е, ама сепак застануваш да го браниш...
Само површен фудбалски фан, неможе да ги види слабостите на Де Геа. Има еден куп киксови и еден куп голови примени по негова вина. Ама човек што не се разира неможе да го увиди тоа. Не си ти крив.
A зошто не ги спомнуваш натпреварите каде што не извадил од гомна? Каде што еден на еден спасил чист гол? Зошто не ги спомнуваш одбраните како на пример слободниот на Мата пред две години што и тројца како Харт да беа немаше да ја фатат? Ланска година (мислам беше ланска) исто против Челси кога фати една што ни според законите на физиката не беше можно да се одбрани?
Да плукаш по Велбек, по Валенсија и по Јанг пошто се глеа дека се во срање форма ке разберам, ама по Де Геа бе?
Туку во право си, човек што не се разбира не може да го увиди тоа. Не си крив.