Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не ми се веруа дека се расправате на оваа Бокица:unsure:,не гледате дека е дојден само да провоцира овде.И сеа коа го утепаа со факти,не бил расположен,од негде ова ми е познато:pos:.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не пронајдов елементи? Шо елементи ви требаат вас ? да го отепа ? да скрши нога па да биди?

Немој ...
Старт со две нозе? Нема
Старт со намера за повреда? Нема
Удар по телото? Нема
Отворен ѓон? Нема
Старт од зад грб? Нема
Последен играч? Нема
Физички дуел? Нема
Вербален па да не праам муабет

итн итн...

ова се елементи за црвен картон, не дали го убил или му скршил нога. И самиот Видиќ скина лигаменти преклани во дуел па не беше ни жолт картон, ниту па бараше да биде санкциониран противничкиот играч.

Да се работеше за Рој Кин ќе беше очекувано после црвениот и со двете нозе да му скокне на глава на Хазард ама Видиќ е ова, не е ни копито ниту па некој што прави подмолни стартови.

Убаво ти кажа зиак92, ако ова ти е тебе црвен картон тогаш сите дуели со Барса што ги изигравте од ерата на Пеп ви се перфектно осудени и нигде не сте оштетени, џабе галама кревавте.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Старт со две нозе? Нема
Старт со намера за повреда? Нема
Удар по телото? Нема
Отворен ѓон? Нема
Старт од зад грб? Нема
Последен играч? Нема
Физички дуел? Нема
Вербален па да не праам муабет

итн итн...

ова се елементи за црвен картон, не дали го убил или му скршил нога. И самиот Видиќ скина лигаменти преклани во дуел па не беше ни жолт картон, ниту па бараше да биде санкциониран противничкиот играч.
добро , уште се објаснуваш со овој ? јасно е дека немаше црвен нема потреба да се убедуваш со некој прво одделенец на форумов.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
добро , уште се објаснуваш со овој ? јасно е дека немаше црвен нема потреба да се убедуваш со некој прво одделенец на форумов.
Мене само ме иритира хипокризијата и игнорантноста што владее на форумов, кога го исклучија Компани тогаш, закочи форумов, исто и со Барса кога ги играа тие 5 дуела за месец дена и сеа наеднаш црвен е ова, абе ајде, после фановите на Манчестер биле вакви и такви а мислењава се мењаат како што се мења времено надвор.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Мене само ме иритира хипокризијата и игнорантноста што владее на форумов, кога го исклучија Компани тогаш, закочи форумов, исто и со Барса кога ги играа тие 5 дуела за месец дена и сеа наеднаш црвен е ова, абе ајде, после фановите на Манчестер биле вакви и такви а мислењава се мењаат како што се мења времено надвор.
можеш да се разбереш со разумни луѓе, со деца не можеш а не поготово со некој кој лицемерно тврди едно мисли друго а тука е да повеќе да хејта други клубови отколку да си го сака клубот за кој навива.

R

red.devil

Гостин
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Oк ајде не сум расположен за расправање, имам друга работа.

Иначе сепак не сте во право. Поз
да те потсетам кога игравме против Реал, Нани доби црвен картон за нешто што не беше свесен, не го ни виде противничкиот играч за потоа во реваншот Арбелоа ми се чини го прави истиот старт дури и поопасен беше згора на тоа сосема имаше престава за противничкиот фудбалер и не доби ни жолт, за на крај да дојде некој како тебе да кења тука :tapp:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Бокиценченце а да си идеш во фан клуб реал па таму да си дискутираш кој си го удрил прстето,кој има нова тетоважа, кој платил манекенка за да не го зборат дека е геј и слично..... Можеш, нели?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Како прво не сум првооделенец, како второ ме знај таа па затоа се објаснува, а како трето ти ако имаш проблем со мене можиш да ми кажиш, а не индиректно да скажуваш само затоа што некој има поразлично гледиште од тебе/вас.

Друго, можда тоа сето го нема, сепак на прв поглед беше опасен старт, изгледаше со намера и се дава црвен... па ајде јас еве не сум компетентен, шпанскине коментатори што се 3ца, и таа жената (што кој следи фудбал ги знае од по стримовите често коментираат и Англиски натпревари) сите едногласно кажаа дека тоа е и мора да биди црвен картон.

А и не дека влијаеше некако на резултатов, ама ајде почнавме веќе.. и не цитирам повеќе. ок поз

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека е mouth-watering насловната на Телеграф и дека е Телеграф а не Дејли Мејл али ако ми ја исполнат желбава ќе одам кај Вудвард и Мојс и ќе ги возам до Лондон и назад како Гил со Мерцедесот по Берба кога тргна.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Знам дека е mouth-watering насловната на Телеграф и дека е Телеграф а не Дејли Мејл али ако ми ја исполнат желбава ќе одам кај Вудвард и Мојс и ќе ги возам до Лондон и назад како Гил со Мерцедесот по Берба кога тргна.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште кога играше за Валенсија знаев дека ќе е страшен, сите го форсираа Силва како демек најдобар продукт од таму ама мене Мата повеќе ми се допаѓаше, се надевам дека ова погоре е точно и дека и Телеграф не почнале да билдаат читаност со невистинитости.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Уште кога играше за Валенсија знаев дека ќе е страшен, сите го форсираа Силва како демек најдобар продукт од таму ама мене Мата повеќе ми се допаѓаше, се надевам дека ова погоре е точно и дека и Телеграф не почнале да билдаат читаност со невистинитости.
Абе и Силва е одличен, главен играч е во Сити од кога дојде, оваа сезона е малце во сенка на Агуеро и Негредо да кажеме, иначе пред 2 сезони беше најдобар играч во ПЛ кога ја земаа печурките.

Мата и јас го обожавам, овие Телеграф не пишаа први за Ферги дека ќе се пезнионира? Ама па од друга страна, стварно не ми се верува Мурињо да ни го пушти...(а да не го бара Руни успут..)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе и Силва е одличен, главен играч е во Сити од кога дојде, оваа сезона е малце во сенка на Агуеро и Негредо да кажеме, иначе пред 2 сезони беше најдобар играч во ПЛ кога ја земаа печурките.

Мата и јас го обожавам, овие Телеграф не пишаа први за Ферги дека ќе се пезнионира? Ама па од друга страна, стварно не ми се верува Мурињо да ни го пушти...(а да не го бара Руни успут..)
Руни знае дека нема да го добие, Руни ако си иде, ПСЖ само или било каде во странство, плус, и да отпаднеме од лига, Руни си има уште 2 години од договорот. За пензионирањето на Ферги пишаа од Телеграф точно, Огден беше . Еве тој последно пишал дека Руни може како слободен агент ако сака да си оди во друг тим од лига, поинаку нема шанси.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Абе не ми беше муабетот Руни дали ќе си оди, туку дека Мурињо тешко да го даде Мата на Манчестер. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom