Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Бокиценченце а да си идеш во фан клуб реал па таму да си дискутираш кој си го удрил прстето,кој има нова тетоважа, кој платил манекенка за да не го зборат дека е геј и слично..... Можеш, нели?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Да не знаете дали ја има кај нас биографијата на Сер Алекс?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што хм бе Бокица, па ова е исти старт како на Рафаел вчера, на топка отиде да, ама со две нозе. И Рафаел ја стигна топката прв ама стартот беше за црвен. Али кога го исклучи Аткинсон Компани, цел форум се отепавте цмиздрење како ова не било црвен, како што ви одговара така правите..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Oк значи требаше да го отепа за да биди црвен за вас. Да беше обратно, вашио омилен РвП да му напраеа ваков фаул ќе се фатевте за гуша за да му досуда казна од 15 меча а не 3.

За контранапад спречување се прави најобичен фаул, го туркаш со тело со рака или нешто, не со 2 нозе отворени. И тоа второто требаше на крај да биде црвен, ама ајде.
Другар, да отворам ваш фан клуб и да извадам мислења од дуелите против Барса од времето од Пеп кога Пепе со што стартови одеше и тој што го доби црвен картон над Алвес кога можеби не го допре, ама ојде со отворен ѓон, а цел ваш фан клуб тврдеше дека не го допрел и не било за црвен зошто не го допрел. По таа логика Пепе ојде далеку поубиствено во однос на ова од Рафаел и Видич, а цел ваш фан клуб (не знам дали учествуваше ти во таа дискусија) се жалеа дека нема црвен. Стартот на Видич немаше допирна точка со црвен, не со директен црвен. Во ПЛ вакви дуели ги има по 10 на еден меч, а Рафаел ојде оштро со 2 нозе и имаше намера и можеше комотно да му досуди црвен иако не го допре противникот.

За овај старт ти говорам:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аднан е преценет играч и е јак само зошто игра кај нас и ние го правиме таков иначе веза нема :rolleyes:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Oк ајде не сум расположен за расправање, имам друга работа.

Иначе сепак не сте во право. Поз

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не знаете дали ја има кај нас биографијата на Сер Алекс?

Во книжарницата во Ситимол, горе на трети, кај сендвичарите. Ја имам видено. Не ми текнува на името на книжарницата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601

Не се расправаме бе другар, дискусија водиме и секој си кажува свое мислење, затоа е и форумов, барем кога е фер и кога не фрчат навреди добро е да се разменуваат мислења:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не дека не си расположен, туку те побија сите со факти и сега бегаш. Сто поста те тераме да објасниш каде се елементите за црвен картон тука, ти ни ставаш клип од Компани каде влага со две нозе.

Е сеа, кажи каде тука гледаш старт исти како тој на Компани, со две нозе?

Сите весници во Англија денес пишаа дека престрог е црвениов само Бокица од Кајгана форум гледа елементи тука за црвен. Па и уште не сме биле во право :D
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 20:43 ---
Во книжарницата во Ситимол, горе на трети, кај сендвичарите. Ја имам видено. Не ми текнува на името на книжарницата.
Икона, значи ја донеле :D Мене уште од ноември ми викаат следен понеделник и се откажав :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Икона, значи ја донеле :D Мене уште од ноември ми викаат следен понеделник и се откажав :D

Ејј...Џенка, многу брзо си се откажала :)
Од Ноември некаде ја имаше. Тогаш ја видов, памтам зошто го гледав Џекес а тогаш се прикажуваше филмот. Пробај си пак, се надевам ќе ја најдеш :D

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
http://www.theguardian.com/football/2014/jan/18/adnan-januzaj-manchester-united-rising-star

Yannick Ferreira,(Anderlecht Under-15s coach) :
"I've had a lot of chats with his father. He's a kind person. Very demanding, but that's what young players need if they want to reach the top. He watched every single training session and game. Even when Adnan played well, he always had some things to tell his son to help him to improve. He was not the kind of father saying after each game that his son was the best and he played a great game. He was always demanding improvement. And this is something that made Adnan mentally strong."

R

red.devil

Гостин

Батка цела оваа расправија не ти е да докажиш дали стартот на Видиќ е за црвен или не. Ти сакаш некакво клоужр на црвениот на Нани,и да покажиш нешто во стилот: "Вие секогаш се буните, дури и кога не треба", и тоа добро го покажуваш кога и реплицираше на Илумниус:
Ама ајде знам, не сте многу миленици на црвениве, кога и да ви дадат не биле, а тоа што играчиве незнаат како да појдат на топка е друго.. if you know what i mean. ;)
А после тоа не пронајде никакви елементи за црвениот на Видиќ па ти излезе друга работа.

Поздрав и до тебе. :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Батка цела оваа расправија не ти е да докажиш дали стартот на Видиќ е за црвен или не. Ти сакаш некакво клоужр на црвениот на Нани,и да покажиш нешто во стилот: "Вие секогаш се буните, дури и кога не треба", и тоа добро го покажуваш кога и реплицираше на Илумниус:

А после тоа не пронајде никакви елементи за црвениот на Видиќ па ти излезе друга работа.

Поздрав и до тебе. :)

Не пронајдов елементи? Шо елементи ви требаат вас ? да го отепа ? да скрши нога па да биди?

Немој ...

Kajgana Shop

На врв Bottom