Бокиценченце а да си идеш во фан клуб реал па таму да си дискутираш кој си го удрил прстето,кој има нова тетоважа, кој платил манекенка за да не го зборат дека е геј и слично..... Можеш, нели?
Хм?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бокиценченце а да си идеш во фан клуб реал па таму да си дискутираш кој си го удрил прстето,кој има нова тетоважа, кој платил манекенка за да не го зборат дека е геј и слично..... Можеш, нели?
Хм?!
Што хм бе Бокица, па ова е исти старт како на Рафаел вчера, на топка отиде да, ама со две нозе. И Рафаел ја стигна топката прв ама стартот беше за црвен. Али кога го исклучи Аткинсон Компани, цел форум се отепавте цмиздрење како ова не било црвен, како што ви одговара така правите..
Хм?!
Да не знаете дали ја има кај нас биографијата на Сер Алекс?
Oк значи требаше да го отепа за да биди црвен за вас. Да беше обратно, вашио омилен РвП да му напраеа ваков фаул ќе се фатевте за гуша за да му досуда казна од 15 меча а не 3.
За контранапад спречување се прави најобичен фаул, го туркаш со тело со рака или нешто, не со 2 нозе отворени. И тоа второто требаше на крај да биде црвен, ама ајде.
Да не знаете дали ја има кај нас биографијата на Сер Алекс?
Oк ајде не сум расположен за расправање, имам друга работа.
Иначе сепак не сте во право. Поз
Не дека не си расположен, туку те побија сите со факти и сега бегаш. Сто поста те тераме да објасниш каде се елементите за црвен картон тука, ти ни ставаш клип од Компани каде влага со две нозе.Oк ајде не сум расположен за расправање, имам друга работа.
Икона, значи ја донелеВо книжарницата во Ситимол, горе на трети, кај сендвичарите. Ја имам видено. Не ми текнува на името на книжарницата.
Икона, значи ја донелеМене уште од ноември ми викаат следен понеделник и се откажав
![]()
Oк ајде не сум расположен за расправање, имам друга работа.
А после тоа не пронајде никакви елементи за црвениот на Видиќ па ти излезе друга работа.Ама ајде знам, не сте многу миленици на црвениве, кога и да ви дадат не биле, а тоа што играчиве незнаат како да појдат на топка е друго.. if you know what i mean.![]()
Батка цела оваа расправија не ти е да докажиш дали стартот на Видиќ е за црвен или не. Ти сакаш некакво клоужр на црвениот на Нани,и да покажиш нешто во стилот: "Вие секогаш се буните, дури и кога не треба", и тоа добро го покажуваш кога и реплицираше на Илумниус:
А после тоа не пронајде никакви елементи за црвениот на Видиќ па ти излезе друга работа.
Поздрав и до тебе.![]()