Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Појма немам што се деси, Ilumious тебе те цитирав

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.614
Поени од реакции
8.309
David Moyes' 3 major targets for the January transfer window are Marco Reus & Ilkay Gündogan of Dortmund & Eliaquim Mangala of Porto. [mail]

same old daily fail ....

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
David Moyes' 3 major targets for the January transfer window are Marco Reus & Ilkay Gündogan of Dortmund & Eliaquim Mangala of Porto. [mail]

same old daily fail ....
Еден од овие тројца да дојде ќе биде супер ама најмногу ни е потребаен Гундоган само треба да видеме дали ќе си ја врати формата од пред повредата зошто долго време нема играно фудбал.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.614
Поени од реакции
8.309
Ај ако може некој да најде линк од утакмицата со Вила, од 60-та натаму не ја гледав, ме интересира Флечер и Заха како се снашле :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ај ако може некој да најде линк од утакмицата со Вила, од 60-та натаму не ја гледав, ме интересира Флечер и Заха како се снашле :)

На Замунда ја има, баш прееска ја симнав.

Луѓе не си прајте бајрам со умот дека ќе купат некоја ѕвезда во Јануари, пред се за да не останете разочарани после трансфер периодот. Ако купат ќе купат некој потенцијал, а не некој клучен играч во екипи како Дортмунд(Ѓундоган,Ројс), Тотенхем(Дембеле), Атлетико М.(Коке), ... и незнам кој уште не прочитав овде, пред се затоа што овие клубови ќе се борат за нешто во ЛШ, ПЛ итн. Не очекувајте којнае што, мој совет.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.974
Го постираа оваа неколку странички наназад, го има во целиот исечок од доделувањето на наградата...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
A таман да се пријавев и јас :D

Olympiakos will play their Champions League last-16 clash against Manchester United behind closed doors due to racist behaviour of their fans.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
partial ban е ова, не се секирајте

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
утре Мојс колку само ќе го стави Чарни пред Андерсон. Се надевам само дека има заинтересирани за Андерсон.

Kajgana Shop

На врв Bottom