Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
искрено мислам дека лесно ќе пројдеме кој и да се падне со оглед на тоа дека ќе реинвестираме зимава.
Коке е многу подобра опција од Херера. Ако веќе активираат клаузули зимава, не би било лошо да ги активираат неговата и таа од Гризман. Нека ги остават Баскијцине да чекаат 42 милиони евра.
(y)

а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Абе вас пари да ви даваа за оптимизмов, по песимисти ќе бевте него ли вака. :icon_lol: Да не биде в недела со Вила пак држ-недај... ај ај. Па да видите експресно колку сме спремни за во лш сезонава. :icon_lol: Ако продолжат со мизеријава од игра, а како шо гледам немаат намера да се смени нешто, максимум во 8 најдобри, во полуфинале - чудо!!! За понатаму сајанс фикшн...
Па лека полека. :D Еве имаме ептен реални шанси за влез во 1/4 финале. После рецимо, ќе ни се падне Арсенал, кои ќе го елиминираат Баерн, нели они познати се по тоа што тепат на Алијанц. Па Перси ќе ги плесне нив и еве 1/2. (и Баерн испаднат успут :D)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
А заборавате дека фактички и крила немаме, не е проблемот само кај плејмејкерите. Ако не се разиграат овие играчи што ги имаме, сезонава во никој случај неможи да ни ја спаси било кој нов играч, па кој сака нека е.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.366
Поени од реакции
26.418
(y)

а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d
Има учестувано во креирање на 40-тина шанси за Атлетико сезонава. Тоа доволно говори. Само ќе има силна конкуренција. Откако го загубија Тиаго, Барса го гледа него како долгорочна замена за Чави. А никогаш не била заинтресирана за Херера. Затоа 40 милиони евра се премногу за вториов.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ајде нека падне олимпиакос па да се иде на југ малу, да се гледа фудбал у 3Д :P

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
И Бејнс друже, не го заборавај. :свиркам:

Башка Бејнс ке може да игра во ЛШ и сигурно освојуваме.
А со овие конкуренти во ПЛ посекако дека имаме шанса и за таму. Слаби се Сити, ни напикаа 4 гола и уште се надеваме на титула.
Ми се свиѓа оптимистичкиот дух на темава.
Еј да не го заборавиме и чарли адам од стоук ,и он има право да игра ЛШ ,и гарант ја осфајаме ко аце наш индија

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Задниве 2/3 години ги пратам редовно Атлетико, онака симпатични ми се.
Ако стигнеме до Коке, супер би било. Таков играч ни фали, не е можеби youtube играч но многу нешта прави на терен (како Керик).
Сега читам клауза имал 24м што е повеќе од прифатливо.
Плус време е на Де Геа некој другар да му донесат, да не се жали :P

Член од
14 април 2012
Мислења
33.039
Поени од реакции
67.995
искрено мислам дека лесно ќе пројдеме кој и да се падне со оглед на тоа дека ќе реинвестираме зимава.

(y)

'

Aко ти е прашањето сериозно, не можам да проценам :D, може да се каже дека 90% од асистенциите кои Диего Коста ги претвара во гол, идат од Коке.
Да не речам, Коке е одговорен во голем дел за експлодирањето на Коста.

Дечкото има страшен осет за пас.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Па па па па... 2ро пласираниве екипи лепота... Да ми даат да бирам, би им рекол напрајте си вие ждреб, исти к*р се сите :)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Manchester United
Following the completion of Wednesday's Champions League fixtures, the Reds will play either AC Milan, Galatasaray, Olympiacos, Schalke or Zenit St Petersburg in the first knockout ties after those sides finished second in their groups.

Which last 16 opponent would you prefer United to face?

Ваа наредена да не е?:cautious:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.945
Поени од реакции
11.762
Земаме лш оваа година, на сметка на пл каде ќе завршиме 12ти. Не е битно, битно мојс ќе го кикнат после тоа и ќе го вратат ферги.
Ди матео сагата се повторува.
Шала на страна, како најголеми аутсајдери од фаворитите кои завршија први, имаме најмалку шанси но верувам дека екипава ќе им докаже на сите дека и во најголемите гомна, се најголеми! Ако згрешам нека изгорам!
ГЛОРИ!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Па па па па... 2ро пласираниве екипи лепота... Да ми даат да бирам, би им рекол напрајте си вие ждреб, исти к*р се сите :)
ипак олимпијакос или галата, не за друго, најблиску ни се да отпатуваме од овде :)
--- надополнето: 12 декември 2013 во 14:22 ---
btw. слушам нешти Гуарин од Интер ќе сме го договарале :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom