- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 5.578
couchsurfing, rentas klupa u park i ostali. Kraj kraeva mora li da spiesГалатасарај ќе ни се паднат
Истанбул, резиљ чаршија, ефтин лет, скуп смештај![]()

couchsurfing, rentas klupa u park i ostali. Kraj kraeva mora li da spiesГалатасарај ќе ни се паднат
Истанбул, резиљ чаршија, ефтин лет, скуп смештај![]()
Коке е многу подобра опција од Херера. Ако веќе активираат клаузули зимава, не би било лошо да ги активираат неговата и таа од Гризман. Нека ги остават Баскијцине да чекаат 42 милиони евра.
Па лека полека.Абе вас пари да ви даваа за оптимизмов, по песимисти ќе бевте него ли вака.Да не биде в недела со Вила пак држ-недај... ај ај. Па да видите експресно колку сме спремни за во лш сезонава.
Ако продолжат со мизеријава од игра, а како шо гледам немаат намера да се смени нешто, максимум во 8 најдобри, во полуфинале - чудо!!! За понатаму сајанс фикшн...
Има учестувано во креирање на 40-тина шанси за Атлетико сезонава. Тоа доволно говори. Само ќе има силна конкуренција. Откако го загубија Тиаго, Барса го гледа него како долгорочна замена за Чави. А никогаш не била заинтресирана за Херера. Затоа 40 милиони евра се премногу за вториов.
а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d
Еј да не го заборавиме и чарли адам од стоук ,и он има право да игра ЛШ ,и гарант ја осфајаме ко аце наш индијаИ Бејнс друже, не го заборавај.
Башка Бејнс ке може да игра во ЛШ и сигурно освојуваме.
А со овие конкуренти во ПЛ посекако дека имаме шанса и за таму. Слаби се Сити, ни напикаа 4 гола и уште се надеваме на титула.
Ми се свиѓа оптимистичкиот дух на темава.
'искрено мислам дека лесно ќе пројдеме кој и да се падне со оглед на тоа дека ќе реинвестираме зимава.
а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d
ипак олимпијакос или галата, не за друго, најблиску ни се да отпатуваме од овдеПа па па па... 2ро пласираниве екипи лепота... Да ми даат да бирам, би им рекол напрајте си вие ждреб, исти к*р се сите![]()