Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

искрено мислам дека лесно ќе пројдеме кој и да се падне со оглед на тоа дека ќе реинвестираме зимава.
Коке е многу подобра опција од Херера. Ако веќе активираат клаузули зимава, не би било лошо да ги активираат неговата и таа од Гризман. Нека ги остават Баскијцине да чекаат 42 милиони евра.
(y)

а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d

Абе вас пари да ви даваа за оптимизмов, по песимисти ќе бевте него ли вака. :icon_lol: Да не биде в недела со Вила пак држ-недај... ај ај. Па да видите експресно колку сме спремни за во лш сезонава. :icon_lol: Ако продолжат со мизеријава од игра, а како шо гледам немаат намера да се смени нешто, максимум во 8 најдобри, во полуфинале - чудо!!! За понатаму сајанс фикшн...

Па лека полека. :D Еве имаме ептен реални шанси за влез во 1/4 финале. После рецимо, ќе ни се падне Арсенал, кои ќе го елиминираат Баерн, нели они познати се по тоа што тепат на Алијанц. Па Перси ќе ги плесне нив и еве 1/2. (и Баерн испаднат успут :D)

tumblr_mxmrivHklI1qaorn7o1_400.gif

А заборавате дека фактички и крила немаме, не е проблемот само кај плејмејкерите. Ако не се разиграат овие играчи што ги имаме, сезонава во никој случај неможи да ни ја спаси било кој нов играч, па кој сака нека е.

(y)

а каков тип на играч е овој Коке? Знам дека со Де Геа си го имаат на ти го дај ми го :d

Има учестувано во креирање на 40-тина шанси за Атлетико сезонава. Тоа доволно говори. Само ќе има силна конкуренција. Откако го загубија Тиаго, Барса го гледа него како долгорочна замена за Чави. А никогаш не била заинтресирана за Херера. Затоа 40 милиони евра се премногу за вториов.

Ајде нека падне олимпиакос па да се иде на југ малу, да се гледа фудбал у 3Д :P

И Бејнс друже, не го заборавај. :свиркам:

Башка Бејнс ке може да игра во ЛШ и сигурно освојуваме.
А со овие конкуренти во ПЛ посекако дека имаме шанса и за таму. Слаби се Сити, ни напикаа 4 гола и уште се надеваме на титула.
Ми се свиѓа оптимистичкиот дух на темава.

Еј да не го заборавиме и чарли адам од стоук ,и он има право да игра ЛШ ,и гарант ја осфајаме ко аце наш индија

Задниве 2/3 години ги пратам редовно Атлетико, онака симпатични ми се.
Ако стигнеме до Коке, супер би било. Таков играч ни фали, не е можеби youtube играч но многу нешта прави на терен (како Керик).
Сега читам клауза имал 24м што е повеќе од прифатливо.
Плус време е на Де Геа некој другар да му донесат, да не се жали :P

искрено мислам дека лесно ќе пројдеме кој и да се падне со оглед на тоа дека ќе реинвестираме зимава.

(y)

'

Aко ти е прашањето сериозно, не можам да проценам :D, може да се каже дека 90% од асистенциите кои Диего Коста ги претвара во гол, идат од Коке.
Да не речам, Коке е одговорен во голем дел за експлодирањето на Коста.

Дечкото има страшен осет за пас.

Па па па па... 2ро пласираниве екипи лепота... Да ми даат да бирам, би им рекол напрајте си вие ждреб, исти к*р се сите :)

Manchester United
Following the completion of Wednesday's Champions League fixtures, the Reds will play either AC Milan, Galatasaray, Olympiacos, Schalke or Zenit St Petersburg in the first knockout ties after those sides finished second in their groups.

Which last 16 opponent would you prefer United to face?
1506281_10151877074857746_2057156272_o.jpg

Ваа наредена да не е?:cautious:

Земаме лш оваа година, на сметка на пл каде ќе завршиме 12ти. Не е битно, битно мојс ќе го кикнат после тоа и ќе го вратат ферги.
Ди матео сагата се повторува.
Шала на страна, како најголеми аутсајдери од фаворитите кои завршија први, имаме најмалку шанси но верувам дека екипава ќе им докаже на сите дека и во најголемите гомна, се најголеми! Ако згрешам нека изгорам!
ГЛОРИ!

Па па па па... 2ро пласираниве екипи лепота... Да ми даат да бирам, би им рекол напрајте си вие ждреб, исти к*р се сите :)

ипак олимпијакос или галата, не за друго, најблиску ни се да отпатуваме од овде :)
--- надополнето: 12 декември 2013 во 14:22 ---
btw. слушам нешти Гуарин од Интер ќе сме го договарале :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom