Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Носи го бре Снајдер набијем га на курац . Ми е гајле што не дошол коа сме го сакале,нека дое сеа да ги посереме сите набрзина.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Носи го бре Снајдер набијем га на курац . Ми е гајле што не дошол коа сме го сакале,нека дое сеа да ги посереме сите набрзина.
Чекај не иде тоа така, преговори си се водат. The Guardian јавува дека ќе тргнеме по него додека еден новинар на The Sun кажува дека веќе сме во преговори и сумата ќе биде 8.5 милиони фунти со мала плата и играчот сака да дојде.

За таа сума вреди ризикот, 29 години е но е играч од средина и допрва ќе ги прикажува најдобрите партии, плус е што ќе соработува со Робин. :pipi: Но да не брзаме се во свое време, ќе видиме дали е вистина.

Победа над Шахтјор за прво место во групата А

Член од
14 април 2012
Мислења
33.048
Поени од реакции
68.018
Нема да може да игра во ЛШ ако дојде. А ни фали таков играч, пре-очигледно.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Лига шампиони ни во најлудиот сон нема да ја освоиме,додека за Премиер не е касно уште со оваа калакурница од тимови годинава,а Снајдер итекако ќе ни е добредојден башка е проверен играч.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јас сакам Дедо Мраз за Нова Година да ми донесе ЛШ на крајот од сезоната :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Значи според ова зимово доаѓаат Херера,снајдер:pos::pos::pos::pos: и уште еден мидфилдер.
Снајдер:pos::pos::pos::pos: за привремено крпење да не се устрамиме во ПЛ
Херера за иднина
и уште еден за бекап во меѓувреме

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.804
Лига шампиони ни во најлудиот сон нема да ја освоиме,додека за Премиер не е касно уште со оваа калакурница од тимови годинава,а Снајдер итекако ќе ни е добредојден башка е проверен играч.
пред две сезони ни Челзи не беа у некоја форма у ПЛ па освоија ЛШ и тоа против Барса :)
многу е битен ждребот:)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
пред две сезони ни Челзи не беа у некоја форма у ПЛ па освоија ЛШ и тоа против Барса :)
многу е битен ждребот:)

Челзи у таа неформа за нас се Барса моментално.Кај нас нема мотив за ништо,кај нив дојде човек што немаше што да изгуби ниту пак тие,едноставно беа во Win-WIn ситуација,никој не ги притискаше за ништо.On the other side го имаме Јунајтед кој што новинарите го чекаат долго време за да го напраат ремпере и маста да му ја извадат за секој евентуален неуспех.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.804
Челзи у таа неформа за нас се Барса моментално.Кај нас нема мотив за ништо,кај нив дојде човек што немаше што да изгуби ниту пак тие,едноставно беа во Win-WIn ситуација,никој не ги притискаше за ништо.On the other side го имаме Јунајтед кој што новинарите го чекаат долго време за да го напраат ремпере и маста да му ја извадат за секој евентуален неуспех.
да сигурно Роман не притискаше и му беше сеедно дали ке освојат, на тренерот исто за играчите да не зборам ги заболе :LOL:
а и да според случувањата и формата никој не очекува дека Јунајтед ке освои ЛШ така и ние влегуваме у вин вин ситуација, нека му ја мисли ПЕП

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ама сте се напалиле на Снајдер,играше денеска добро и ајде сеа удри.А заборавате,колку е склон на повреди,а и тоа што знаете колку треба да бидеш физички спремен за да играш у пл,ете ги мојте разлози зошто сум против носењето на Снајдер.А и гледам не ви прае проблем што има 29 години,а за Бејнс ви играше и тоа улога,баш интересно:confused:.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
да сигурно Роман не притискаше и му беше сеедно дали ке освојат, на тренерот исто за играчите да не зборам ги заболе :LOL:
а и да според случувањата и формата никој не очекува дека Јунајтед ке освои ЛШ така и ние влегуваме у вин вин ситуација, нека му ја мисли ПЕП
Од твоја уста у на платини ушите.Немој да ме сфатиш погрешно дека јас нејќам да освоиме ЛШ,туку ептен сум паднат морално што вербата во овој Јунајтед сега е сведена на просек.Порано и 10 порази да имавме ,коа ќе го видев како стариот си ја џвака таа мастиката безгрижно само ќе си помислев што се нервираш па и ти,ја наредил цела сезона серот.

2

~2A

Гостин
Ама сте се напалиле на Снајдер,играше денеска добро и ајде сеа удри.А заборавате,колку е склон на повреди,а и тоа што знаете колку треба да бидеш физички спремен за да играш у пл,ете ги мојте разлози зошто сум против носењето на Снајдер.А и гледам не ви прае проблем што има 29 години,а за Бејнс ви играше и тоа улога,баш интересно:confused:.
Подобро нешто отколку ништо. Снајдер на коленици да игра пак ќе биди подобар од Андерсон, Клеверли и тајфата таму.

Генерализираш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.804
Од твоја уста у на платини ушите.Немој да ме сфатиш погрешно дека јас нејќам да освоиме ЛШ,туку ептен сум паднат морално што вербата во овој Јунајтед сега е сведена на просек.Порано и 10 порази да имавме ,коа ќе го видев како стариот си ја џвака таа мастиката безгрижно само ќе си помислев што се нервираш па и ти,ја наредил цела сезона серот.
таман работа него муабетот беше дека ни за Челзи никој не помислуваше дека ке стигне до финале па згора на тоа и да освои.
факт е дека ке се осоколат кога ке стигнат четвртфинале, не е мерило ова што ни се дешава у ПЛ, колку е од лошата форма толку е и од немањето среќа на некои натпревари :)

Kajgana Shop

На врв Bottom