Чекај не иде тоа така, преговори си се водат. The Guardian јавува дека ќе тргнеме по него додека еден новинар на The Sun кажува дека веќе сме во преговори и сумата ќе биде 8.5 милиони фунти со мала плата и играчот сака да дојде.Носи го бре Снајдер набијем га на курац . Ми е гајле што не дошол коа сме го сакале,нека дое сеа да ги посереме сите набрзина.
Барем ќе ни помогне за в година да се пласираме во ЛШ.Нема да може да игра во ЛШ ако дојде. А ни фали таков играч, пре-очигледно.
пред две сезони ни Челзи не беа у некоја форма у ПЛ па освоија ЛШ и тоа против БарсаЛига шампиони ни во најлудиот сон нема да ја освоиме,додека за Премиер не е касно уште со оваа калакурница од тимови годинава,а Снајдер итекако ќе ни е добредојден башка е проверен играч.
пред две сезони ни Челзи не беа у некоја форма у ПЛ па освоија ЛШ и тоа против Барса
многу е битен ждребот![]()
да сигурно Роман не притискаше и му беше сеедно дали ке освојат, на тренерот исто за играчите да не зборам ги заболеЧелзи у таа неформа за нас се Барса моментално.Кај нас нема мотив за ништо,кај нив дојде човек што немаше што да изгуби ниту пак тие,едноставно беа во Win-WIn ситуација,никој не ги притискаше за ништо.On the other side го имаме Јунајтед кој што новинарите го чекаат долго време за да го напраат ремпере и маста да му ја извадат за секој евентуален неуспех.
Од твоја уста у на платини ушите.Немој да ме сфатиш погрешно дека јас нејќам да освоиме ЛШ,туку ептен сум паднат морално што вербата во овој Јунајтед сега е сведена на просек.Порано и 10 порази да имавме ,коа ќе го видев како стариот си ја џвака таа мастиката безгрижно само ќе си помислев што се нервираш па и ти,ја наредил цела сезона серот.да сигурно Роман не притискаше и му беше сеедно дали ке освојат, на тренерот исто за играчите да не зборам ги заболе
а и да според случувањата и формата никој не очекува дека Јунајтед ке освои ЛШ така и ние влегуваме у вин вин ситуација, нека му ја мисли ПЕП
Подобро нешто отколку ништо. Снајдер на коленици да игра пак ќе биди подобар од Андерсон, Клеверли и тајфата таму.Ама сте се напалиле на Снајдер,играше денеска добро и ајде сеа удри.А заборавате,колку е склон на повреди,а и тоа што знаете колку треба да бидеш физички спремен за да играш у пл,ете ги мојте разлози зошто сум против носењето на Снајдер.А и гледам не ви прае проблем што има 29 години,а за Бејнс ви играше и тоа улога,баш интересно.
таман работа него муабетот беше дека ни за Челзи никој не помислуваше дека ке стигне до финале па згора на тоа и да освои.Од твоја уста у на платини ушите.Немој да ме сфатиш погрешно дека јас нејќам да освоиме ЛШ,туку ептен сум паднат морално што вербата во овој Јунајтед сега е сведена на просек.Порано и 10 порази да имавме ,коа ќе го видев како стариот си ја џвака таа мастиката безгрижно само ќе си помислев што се нервираш па и ти,ја наредил цела сезона серот.