Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Харгривс ќе биде ослободен од Манчестер Јунајтед
Дента кога се прават 4 години од неговиот потпис за Јунајтед, Сер Алекс изјавува дека ќе биде ослободен од клубот. Штета, меѓу омилените ми беше, не памтам да имаше лош меч додека играше за нас, борбеност, карактер, црврстина, смиреност, одлични голови од слободни удари, според мене клучниот играч во финалето во 2008. Жал ми е, се надевам дека барем во некој друг клуб ќе почне барем да игра, штета што пати од таква болест.

Еве ја рекламата од Најки за новиот дрес, ми се свиѓа премногу. MUST SEE, добра реклама и дрес :)))
Пу...ептен ми е криво за момчево....греота!!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
Since 2007 Owen Hargreaves has made just 27 appearances for #MUFC and scored 2 goals during that time, free kick against Arsenal was great.Сепак, за 4 години да имаш помалце од 30 натпревара и само 2 гола е недопустливо за тим како Јунајтед.Повредите си го сторија своето, му посакувам среќа во иднина.

п.с дресов кине, дефинитивно си зимам еден од официјалната.

--- надополнето ---

Liverpool fans banner, 11 September 1999: 18 league titles with "YOU'LL NEVER BEAT THAT"

^^

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу емоции ќе има на денешниов натпревар, препорачувам да се гледа во друштво...19, едвин, овен...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Радоста е преголема, ради 19та, но последен натпревар на Ван Дер ЦАР во ПЛ, Харго незнам дали е во можност да игра, но и за него важи истото ... Што е тука, тука е Јунајтед успевал да биде најдобар без секого !
GGMU !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Недај Боже и на Сколс да му е последен настап, не бевме спремни на вакво нешто :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.441
Штета за Харгривс, ми беше омилен ама после заборавив кој ми беше уствари :icon_lol: ептен го снема...сега евентуално може да биде навивач на Јунајтед, или да помага во соблекувална, јбг.

GLORY!!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Добар извор си нашол,не викам не! :)
Мислам дека ја официјализираа таа информација веќе!

Иначе наредната сезона сакам почесто да го гледам Обертан на терен! Јасно е дека детето дека има страшни квалитети и треба да добива повеќе шанса!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
На официјалната уште го кријат дресот :) На 3ти Јуни ќе го објават. Но еве го...

пс. не знам дали е истото видео со на џену од претходната страна, кај мене не го отвара па ако е истото плис форгив ми :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Не можам никако да си поверувам дека си заминува најдобриот голман кој некогаш бранел за Јунајтед. Ах ... ќе има многу емоции денес. :(

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11

Не можам никако да си поверувам дека си заминува најдобриот голман кој некогаш бранел за Јунајтед. Ах ... ќе има многу емоции денес. :(
Ме наежи видеово.:( :( :( одлично направено,ги прикажува генерациите на Јунајтед.
За ВДС единствена утеха ми е тоа што ке замине со освоен трофеј.Ваков голман ретко се рага :cuc: Се надевам дека ке се врати како тренер на голманите.Ваков човек мора да продолжиме да имаме во клубот.
Се надевам дека Де Геа или кој и да е ке може да го замени достојно.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
United team: Van der Sar; Rafael, Vidic, Evans, Evra; Nani, Anderson, Scholes, Fletcher, Park; Berbatov.

Subs: Lindegaard, Ferdinand, Smalling, Gibson, Valencia, Owen, Rooney.

Kajgana Shop

На врв Bottom