Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Колку ми е убаво на душава!
Кога не оштетуваат цел форум се радува, кога ни помагаат сите патат. Прајслес :icon_lol:
Мераци ќе има плачки,еј жими све душава ми се напуни.

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
ajde cestito neka ni e pobedava drugari
zaslusena pobeda iako so mala pomos od sudia ali nema veze
inace sezonava mi gleda deka sme sampioni
ne igrame dobar ubedliv fudbal na pocetokot a zbirame poeni
a sekogas igrame vo vtorata polovina od sezonata odlicno taka da ne ni bega 20
pozz

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Очајна игра во средината. Стартер мора да биде некој од Сколс/Андо/Клеверли.
Со оваа средина Гигс---Кагава---Керик незнаевме кај тераме. Кагава е тип на играч кој пред противнички шеснаесетник знае да направи шанса, а не да повлекува топка од наша средина.

Нит имаме игра преку крила, нит праиме акции по средината.. Очајно
Ливерпул кој сезонава е очаен (ајде против нас секоаш играат добро, ама сепак..) и со 10 играчи имаше рамноправна игра.

Друг момент што многу ме нервира е што не играме фудбал дур не примиме гол. Стварно не ми е јасно тоа, постојано бркаме резултат...

Денес мечот го добивме заради судијата. Што сакате зборете, не заслуживме 3 бода во никој случај.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
рафаел им го береше на ливерпул уште од кога се степа сам со свите, и им го даде у прав момент :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Апел до фановите тука, зошто останатото ѓубре од фанови на одредени екипи си го покажуваат вистинското одвратно лице во некои теми мој совет е да не им реплицирате зошто да реплицираш на болни постови со клетви и желби за смрт е уште подебилно од нив самите, пишувајте си тука, а ако некој од нив собере храброст и се распуца имаш опција пријави и го склонуваш трајно.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
На твитер налетав на ова :

Liverpool fans arrested by police for running across main stand to perform aeroplane gesture at United fans. No mention in press no doubt.
Колку е точно не знам, али ако е, тогаш е дебилно во најмала рака.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Апел до фановите тука, зошто останатото ѓубре од фанови на одредени екипи си го покажуваат вистинското одвратно лице во некои теми мој совет е да не им реплицирате зошто да реплицираш на болни постови со клетви и желби за смрт е уште подебилно од нив самите, пишувајте си тука, а ако некој од нив собере храброст и се распуца имаш опција пријави и го склонуваш трајно.
Тоа се напатени души друже, сакаат да прикажат дека 19 титули во ПЛ и 3 во ЛШ и сите купови сме ги освоиле со судии:pos:
Мене интересни ми се, си одам таму, си ги дупам, тие мислат дека се нервирам или ќе ме погодат ама братче, не се замарам со искомплексирани ѓубрина кои после оштета на Јунајтед се радуваат и велат така требало, а ако судат за нас тогаш ФА е со нас.
Особено на ЧелШит навивачите, видоа богати газди, кренаа глава и сега се најголеми фудалски познавачи, а кажуваат сами дека се напатени од Јунајтед!
Како вели она, Нашата историја не прави силни, вашето мразење уште посилни! GGMU!!!
--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:09 ---

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Еве хајлајтси за оние како мене што не го гледаа натпреварот, а и за оние кои што сакаат уште еднаш да ги видат головите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sto im se pravdate samo ne znam, pamtite kako ne tepaa 3-1 so govedoto Karager u preden plan koga mu ja isece na Nani nogata?

More taka im treba, I gol od offside trebase.

Realno, crveniot bese crven, nemase penal za nas ama sepak, Liverpool e. Ajde sega uste Arsenal da tepa.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Sto im se pravdate samo ne znam, pamtite kako ne tepaa 3-1 so govedoto Karager u preden plan koga mu ja isece na Nani nogata?

More taka im treba, I gol od offside trebase.

Realno, crveniot bese crven, nemase penal za nas ama sepak, Liverpool e. Ajde sega uste Arsenal da tepa.
Jaс не им се правдам, ги дупам само :icon_lol:
Јас реков, сакам да тепаме со судии па сите напатени да плачат:icon_lol:
(а ги има многу)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Ама ептен се смешни коа ќе почнат оти Манчестер немал повозрасни навивачи, сите биле деца, глорихантери, гледале само на резултати и се курчеле и сл.. Смешно е бееее.. Па дури и фудбалот умрел денеска.. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom