Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
само едно ќе кажам многу јаки голмани имаме !

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ама ептен се смешни коа ќе почнат оти Манчестер немал повозрасни навивачи, сите биле деца, глорихантери, гледале само на резултати и се курчеле и сл.. Смешно е бееее.. Па дури и фудбалот умрел денеска.. :pos:
Jaс ќе порачам, тие нека си умрат ако сакат, фудбалот умре кога дојдоа како газдите на челшит, шити и остали!
Ние сме биле глорихантери, па јас кога навивав за Јунајтед, имаа 1 титула ЛШ и лузерпул ни бегаа 8-9 титули!Немој да ме јебеш бре!

А ако има храброст, некој од тие посрани навивачи нека дојде во лице да ми го каже тоа, да ја види после света Малена Шурленска:mad:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Sto im se pravdate samo ne znam, pamtite kako ne tepaa 3-1 so govedoto Karager u preden plan koga mu ja isece na Nani nogata?

More taka im treba, I gol od offside trebase.

Realno, crveniot bese crven, nemase penal za nas ama sepak, Liverpool e. Ajde sega uste Arsenal da tepa.
Немаше за нас ама ни тоа не беше што викаа над суарез,него све би дал да им ѓи видев фацете на овја од лузерпул,кај што гледавте заедно:).А инаку од играва не сум задоволен ама баш ич,не утепаа..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I posle File im smetal so poeziite.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.883
Поени од реакции
21.815
добро бе кај се собирате за гледање фудбал ... морав да идам со навивач на сити + дрес .. за да гледам во ајриш помеѓу 50 фанови на лузерпул со дрес од гигс :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
добро бе кај се собирате за гледање фудбал ... морав да идам со навивач на сити + дрес .. за да гледам во ајриш помеѓу 50 фанови на лузерпул со дрес од гигс :D
Извини, да не си 2 на 2 случајно или па постираш од болница? :D

Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.808
Поени од реакции
44.126

Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш. :)
Aко игра Велбек, бегајте поарно.. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.883
Поени од реакции
21.815

Беше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија поглед :D

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Стварно јаки голмани имаме, напреднал и Линдегард многу од безврска фрлањето негово против Сотон.
Немој не го фали зошто од останативе членови ќе добиеш многу цитирања :icon_mrgr:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 18:08 ---
Беше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија поглед :D
А кога даде гол Ван Перси тоа кажи тоа ме интересира :icon_lol:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Победа на Енфилд каде константно губиме бодови е одлично. Вака или така победа си е победа. Сепак играта ни беше многу слаба што загрижува, ќе видиме дали е до нас или Ливерпул како и обично биле повампирени само веќе во следните кола, се надевам дека е ова второто.
И се надевам дека со Рафаел се е во ред, бидејќи со ЛАВ како бек ќе биде жустро.

Kajgana Shop

На врв Bottom