Jaс ќе порачам, тие нека си умрат ако сакат, фудбалот умре кога дојдоа како газдите на челшит, шити и остали!Ама ептен се смешни коа ќе почнат оти Манчестер немал повозрасни навивачи, сите биле деца, глорихантери, гледале само на резултати и се курчеле и сл.. Смешно е бееее.. Па дури и фудбалот умрел денеска..![]()
Немаше за нас ама ни тоа не беше што викаа над суарез,него све би дал да им ѓи видев фацете на овја од лузерпул,кај што гледавте заедноSto im se pravdate samo ne znam, pamtite kako ne tepaa 3-1 so govedoto Karager u preden plan koga mu ja isece na Nani nogata?
More taka im treba, I gol od offside trebase.
Realno, crveniot bese crven, nemase penal za nas ama sepak, Liverpool e. Ajde sega uste Arsenal da tepa.
Извини, да не си 2 на 2 случајно или па постираш од болница?добро бе кај се собирате за гледање фудбал ... морав да идам со навивач на сити + дрес .. за да гледам во ајриш помеѓу 50 фанови на лузерпул со дрес од гигс![]()
Aко игра Велбек, бегајте поарно..Извини, да не си 2 на 2 случајно или па постираш од болница?
Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш.![]()
Стварно јаки голмани имаме, напреднал и Линдегард многу од безврска фрлањето негово против Сотон.Линдергард![]()
![]()
Беше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија погледИзвини, да не си 2 на 2 случајно или па постираш од болница?
Во МСМ, кај фонтаната во градски парк, на раскрсницата тој локалот, со црвени чадори надвор што е. Дојди против Њукасл ако сакаш.![]()
Немој не го фали зошто од останативе членови ќе добиеш многу цитирањаСтварно јаки голмани имаме, напреднал и Линдегард многу од безврска фрлањето негово против Сотон.
А кога даде гол Ван Перси тоа кажи тоа ме интересираБеше смешно .. .кога го даде џи голот сите се свртеа накај мене и ми фрлија поглед![]()