Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
После грешкаа на глупавиот немаше ни хемија у тимот, секој играше сам за себе. Баш приметив одбранбен на сити ја враќа на харт и Бербата му вика на Чича да трча по топката. Он никако замарање. Изгубија верба во самите себе, а кога тоа се случува крајот доаѓа. Требл мај ес.
Ајде некст јиар! А мутавата наша десетка нека пцуе уше еднаш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Сами се тепавме бе! Од промашените шанси на Бербатов, преку подарениот гол до преглупиот црвен на Сколс.. Мака ми е што ги загубивме шансите за тројна круна.. Ама ајде..главите горе во Вторник мора победа!!!

G

Gray Foxx

Гостин
многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу...многу... Лош пораз.

Со њукасл ќе се решава титулата во Премиерлигата...дотогаш мора да се средиме !
Поразов има потенцијал да делува мн лошо. Ама ние сме ЈУНАЈТЕД! Можеме!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Незнам за вас, ама мене некако не ми е толку мака за поразот, сепак се бориме на уште два фронта.

Glory glory!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ни Сколс ми Молс ви е крив, само Бугаринот. Сеа ќе наполни некој аутсајдер со 4-5 гола ама шо фајде.
добро бе стручњаку кажи ми ти зошто е тој крив? Крив е шо нема играно стандард неколку утакмици , туку сеа влегува по некое време и ми велиш ти дека е тој крив ... Не се мешај ти во наши работи

B

BooBojan

Гостин
Кога реков дека го мразам Бербатов,реков дека го мразам заради ваквите натпревари! Затоа на време треба да му се покажат излезните врати од Олд Трафорд.А Керик исто така,можеби нема оваа сезона да го продадеме,ама чекам да купиме друг играч од средината на теренот,за тој да може да свати дека треба да си оди.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.810
Поени од реакции
21.561
извини ,ама бербатов не игра за башкими туку игра за најдобриот клуб во светот !!!! нема никакво оправдување за тоа што е труп !!!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Доколку постигнеше Бербатов барем еден гол од неговите 100% шанси, подруго ќе беше. А Сколс бе . . . што му требаше толку глуп фаул?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.041
To e то реално гледано слабо изигравме, тие си ја искористија шансата и то е то. А не видов и кај играчите некоја посебна желба за игра како со Челзи на пример. Ама ако било што од ПЛ или ЛШ да се освои доволно е за оваа сезона :)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Oшеј денеска кутриот ни еден спринт не напрај.. :toe:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Тоа е тоа, Бербатов промаши нешто што е потешко да се промаши, Керик стандард :nerv: и да секако Балотели гроб да нема, да му е*ам таа грозната фаца :nerv:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ова беше само лош ден.
Се надевам дека ќе се вратат истите од претходните утакмици.
Само нека не им падне самодовербата,желбата,мотивацијата после овој ден.:nenene:
Сега очекуваме казна од Ф.А. за црвениот на Сколс затоа што знаеме колку се мирољубливи.
а Бербатов сакаше да го имитира Чича но не успеа

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ги потценувавте, ги потценувавте, ги ругавте, ги ругавте и на крај го изедовте стапот ...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Heads up ! Нека се радуваат малите на овие купови.

Се знае, приоритет и main target сезонава е ПЛ, а и ЛШ ако капне тоа ќе биде само додатен бонус. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom