Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Купувај од официјалниот сајт во втората половина од сезоната и ќе ти излезе поефтино од Будимпешта ;)
Работата е ја шо сакам сеа да земам и шо нејќам царина да платам - најверојатно ќе си зеам преку овие Bangkog Jesey па за наредна сезона ќе му ја мислам за оргинал ама проблемот е шо за шипинг ми даваат само Пејпел и банката таа нивна, а пејпел за мкд нема :S Нека се јави некој шо зел од таму да ми каже како платил и колку платил у целост за дрес и праќање

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Работата е ја шо сакам сеа да земам и шо нејќам царина да платам - најверојатно ќе си зеам преку овие Bangkog Jesey па за наредна сезона ќе му ја мислам за оргинал ама проблемот е шо за шипинг ми даваат само Пејпел и банката таа нивна, а пејпел за мкд нема :S Нека се јави некој шо зел од таму да ми каже како платил и колку платил у целост за дрес и праќање
Пиши му на мкд владе од форумов.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Quick you Citeh fans, tune into ITV1+1, you're winning!! OOoooops too late!!
Ајде утре аскерот да падне.
Напишале овие од Galata :" Welcome to HELL ", а самите незнаат дека Ѓаволот го создал пеколот!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Еј, дајте бе постирај те ја таа сликата со повреди од ланската сезона каде УБЕДЛИВО бевме најдобри :)

2

~2A

Гостин
Welcome to hell, дали тоа значи дека ѓаволот дома си оди ? Дома си одиме ? На домашен ќе играме ? :eek:
Да не им замеруваме,ограничени се.
Разбирам дека се толку многу еуфорични турциве по фудбалов што трибините ги направиле толку блиску до играчите што може да ги тргаат за дрес. ЗАПАЛЕНИ се!
И при толку еуфорија не знаат дека се на пат кон пеколот (Олд Трафорд) и играат против црвените ѓаволи! (Манчестер Јунајтед) :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Приходите од тоа што отпаднавме од ЛШ се намалиле за 3.3%, мех, јас мислев којзнае колку ќе е, не е битно, сепак профитот, значи чисти пари што останале и после трансфери и после се се накачиле за 7 милиони евра од прошлата година. Лани имало 23 милиони, годинава има 30. Вратени се и 30 милиони од долгот.
--- надополнето: 19 септември 2012 во 00:24 ---
Quick you Citeh fans, tune into ITV1+1, you're winning!! OOoooops too late!!
Ајде утре аскерот да падне.
Напишале овие од Galata :" Welcome to HELL ", а самите незнаат дека Ѓаволот го создал пеколот!
Toa пред више од 15 години беше

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ке видат утре и Илеериии и шејтани и се ке видат.

Глеав преска доц. за САФ 25години ги имаше и турциве , која легенда еј,имаше и една скриена камера у соблекувална некаде 91-92г како се дере :eek::vozbud: и најдобра реченица која им ја вика на фудбалерите беше ‘‘запомнете од каде доаѓате и кого представувате‘‘
Легенда неповторлива!!

Ај да погодите која утакмица е воа ,частам киндер јајце од кам 15денари:)
vlcsnap-2012-09-18-18h00m37s51.png

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хмм, против Ливерпул, негде 1993-4? А може и против Лидс да е али ај ќе видиме кој ќе погоди :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
14ти Април 1999г. Полуфинале ФА куп против арсенал ,САФ му се врти на Гигс у 92ра минута овој станува ,влага и у 109 минута го претрчува пола и повеќе терен ,поминува 5-6-7 души и го дава еден од најдобрите голови на сите времиња Браво @UnitedWeStand коа ке проагјаш покрај маркетот у драчево пиши у порака ,ке ти земам јајце (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom