Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Фабио има ќерка, има слика на Инстаграм како спијат двајцата во ман утд дрес :D
--- надополнето: 17 септември 2012 во 20:08 ---
Mark Halsey has been appointed as a referee for "The Fixture" (добро барем не е ни Еткинсон ни Фој ни Веб)

Дечки да не знаете кај има на други места Man Utd Store на балканов освен у Будимпешта ? :D

241493_403823489670766_511304110_o.jpg

Гарант мислел на Велбек !!!

Гарант мислел на Велбек !!!
Жими се досаден си.. Ќе ми се одмили фан клубов од тебе.. јајцава цитрони ми ги напрај.. Еднаш, два пати кажа знаеме дека не го сакаш во Јаунајтед ама не мора секој пост за тоа да ти биде!

Абе и јас го пцујам по 35 пати за време на една утакмица, ама до толку бе брат?? :pos:

Башка некни добар беше, не за друго.. :D

Прегорел еден од рефлекторите на ОТ, сите сумњаат дека Велбек го стапнал кабелот...

А не можете едноставно да отидете кај профилот на детиштето и да кликнете на „Игнорирај“? Ја тоа одамна го направив.

Жими се досаден си.. Ќе ми се одмили фан клубов од тебе.. јајцава цитрони ми ги напрај.. Еднаш, два пати кажа знаеме дека не го сакаш во Јаунајтед ама не мора секој пост за тоа да ти биде!

Да бил 15тина години помлад и за овие четворица сигурно истово ќе го викал.

Препознавате некој? :D
Milk Cup ftw !!!!
1991/1992 Manchester United vs Crystal Palace 6-3 totalt

Kevin Pilkington(GK)
John O'Keane, George Switzer, Chris Casper, Gary Neville (D)
David Beckham, Nicky Butt, Simon Davies, Ben Thornley, Leonard Taylor, Keith Gillespie, Ryan Giggs (MF)
Robbie Savage, Paul Scholes, Colin mcKee, Joe Roberts(F)

http://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Gillespie добра кариера имал малиов (y)
http://en.wikipedia.org/wiki/Robbie_Savage :cool:

p.s. ги заборавиле црнците во африка изгледа !!!

Дечки да не знаете кај има на други места Man Utd Store на балканов освен у Будимпешта ? :D
Купувај од официјалниот сајт во втората половина од сезоната и ќе ти излезе поефтино од Будимпешта ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom