Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Купувај од официјалниот сајт во втората половина од сезоната и ќе ти излезе поефтино од Будимпешта ;)
Работата е ја шо сакам сеа да земам и шо нејќам царина да платам - најверојатно ќе си зеам преку овие Bangkog Jesey па за наредна сезона ќе му ја мислам за оргинал ама проблемот е шо за шипинг ми даваат само Пејпел и банката таа нивна, а пејпел за мкд нема :S Нека се јави некој шо зел од таму да ми каже како платил и колку платил у целост за дрес и праќање

Работата е ја шо сакам сеа да земам и шо нејќам царина да платам - најверојатно ќе си зеам преку овие Bangkog Jesey па за наредна сезона ќе му ја мислам за оргинал ама проблемот е шо за шипинг ми даваат само Пејпел и банката таа нивна, а пејпел за мкд нема :S Нека се јави некој шо зел од таму да ми каже како платил и колку платил у целост за дрес и праќање
Пиши му на мкд владе од форумов.

Quick you Citeh fans, tune into ITV1+1, you're winning!! OOoooops too late!!
Ајде утре аскерот да падне.
Напишале овие од Galata :" Welcome to HELL ", а самите незнаат дека Ѓаволот го создал пеколот!

Еј, дајте бе постирај те ја таа сликата со повреди од ланската сезона каде УБЕДЛИВО бевме најдобри :)

Welcome to hell, дали тоа значи дека ѓаволот дома си оди ? Дома си одиме ? На домашен ќе играме ? :eek:

Да не им замеруваме,ограничени се.
Разбирам дека се толку многу еуфорични турциве по фудбалов што трибините ги направиле толку блиску до играчите што може да ги тргаат за дрес. ЗАПАЛЕНИ се!
И при толку еуфорија не знаат дека се на пат кон пеколот (Олд Трафорд) и играат против црвените ѓаволи! (Манчестер Јунајтед) :icon_mrgr:

Приходите од тоа што отпаднавме од ЛШ се намалиле за 3.3%, мех, јас мислев којзнае колку ќе е, не е битно, сепак профитот, значи чисти пари што останале и после трансфери и после се се накачиле за 7 милиони евра од прошлата година. Лани имало 23 милиони, годинава има 30. Вратени се и 30 милиони од долгот.
--- надополнето: 19 септември 2012 во 00:24 ---
Quick you Citeh fans, tune into ITV1+1, you're winning!! OOoooops too late!!
Ајде утре аскерот да падне.
Напишале овие од Galata :" Welcome to HELL ", а самите незнаат дека Ѓаволот го создал пеколот!

Toa пред више од 15 години беше

Ке видат утре и Илеериии и шејтани и се ке видат.

Глеав преска доц. за САФ 25години ги имаше и турциве , која легенда еј,имаше и една скриена камера у соблекувална некаде 91-92г како се дере :eek::vozbud: и најдобра реченица која им ја вика на фудбалерите беше ‘‘запомнете од каде доаѓате и кого представувате‘‘
Легенда неповторлива!!

Ај да погодите која утакмица е воа ,частам киндер јајце од кам 15денари:)
vlcsnap-2012-09-18-18h00m37s51.png

Хмм, против Ливерпул, негде 1993-4? А може и против Лидс да е али ај ќе видиме кој ќе погоди :)

Против Арсенал, 99-та. Неколку минути пред ремек делото на Гигси. :D

14ти Април 1999г. Полуфинале ФА куп против арсенал ,САФ му се врти на Гигс у 92ра минута овој станува ,влага и у 109 минута го претрчува пола и повеќе терен ,поминува 5-6-7 души и го дава еден од најдобрите голови на сите времиња Браво @UnitedWeStand коа ке проагјаш покрај маркетот у драчево пиши у порака ,ке ти земам јајце (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom