Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Незнам Бербатов кој го има на ФБ лајкнато, но од кога го лајкнав срцка ми стана не сакам да си оди :(
Кој го нема нека го лајкне има многу приватни слики и видео од клубот и со играчите и смешни коментари, цар е човекот :D

http://www.facebook.com/berbatov.bg

Димче е закон. Игра за клубот. Се' толерира за клубот. Да беше некое друго копиле, до сега 100 пати ќе заминеше. Свесен е и самиот дека моментално сосема друга тактика негува Јунајтед, ама и покрај тоа тука е за кога ќе треба да помогне на клубот. Respect! :cuc:

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16

Ми се свига формацијава ... И едно нешто што приметив на пријателските е дека САФ го форсира Кагава како полушпиц, очекува голови ... но мислам дека оваа позиција му е по природна, ке пагаат поише ассистенции, а и головите ке си дојдат само по себе. (да даде 5 гола сезонава, но да им ассистира едно 15-20 на Руни и РВП ке сум ПРЕЗАДОВОЛЕН !)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.300

Ми се свига формацијава ... И едно нешто што приметив на пријателските е дека САФ го форсира Кагава како полушпиц, очекува голови ... но мислам дека оваа позиција му е по природна, ке пагаат поише ассистенции, а и головите ке си дојдат само по себе. (да даде 5 гола сезонава, но да им ассистира едно 15-20 на Руни и РВП ке сум ПРЕЗАДОВОЛЕН !)
Со 2 офанзивни бека, со 2 играчи од по 1.50м во средината во Шпанија мош и ќе успее формацијава. Во Премиер лигата мало морген.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
не мислев на тоа дека воопшто нема да игра дечкото далеку од тоа муабетот ми беше дека во формацијава 4-4-2 ќе мора да се прилагодува зашто неговата природна позиција (AMF) ја нема
4-4-2 само на хартија ќе бидеме :))

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Со кој играте прво коло?состави ваму таму,Перси гејчето ќе игра?:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Со кој играте прво коло?состави ваму таму,Перси гејчето ќе игра?:)
Можеме да ти кажеме повредени кои се (Џонс, Смолинг, Еванс) и нема да настапат, а со кои ќе играме тешко некој досеа да успеал да ја погоди стартната постава некад на Фергусон.

И не му се лути на РвП бе, ни Гастон Рамирез нејќе у Серие А да игра, РвП ќе сакал :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 август 2012 во 16:20 ---

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Некој малце сменил мислење или така ми се чини? :D
Не, уште сум јас за 4-4-2 ама нема да имаме таква поставеност на теренот :) Како ќе функционира ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom