Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам Бербатов кој го има на ФБ лајкнато, но од кога го лајкнав срцка ми стана не сакам да си оди :(
Кој го нема нека го лајкне има многу приватни слики и видео од клубот и со играчите и смешни коментари, цар е човекот :D

http://www.facebook.com/berbatov.bg

Димче е закон. Игра за клубот. Се' толерира за клубот. Да беше некое друго копиле, до сега 100 пати ќе заминеше. Свесен е и самиот дека моментално сосема друга тактика негува Јунајтед, ама и покрај тоа тука е за кога ќе треба да помогне на клубот. Respect! :cuc:

376642_491961257499160_881457788_n.jpg

Ме личи? :)

491400_Manchester_United.jpg

Ми се свига формацијава ... И едно нешто што приметив на пријателските е дека САФ го форсира Кагава како полушпиц, очекува голови ... но мислам дека оваа позиција му е по природна, ке пагаат поише ассистенции, а и головите ке си дојдат само по себе. (да даде 5 гола сезонава, но да им ассистира едно 15-20 на Руни и РВП ке сум ПРЕЗАДОВОЛЕН !)

491400_Manchester_United.jpg

Ми се свига формацијава ... И едно нешто што приметив на пријателските е дека САФ го форсира Кагава како полушпиц, очекува голови ... но мислам дека оваа позиција му е по природна, ке пагаат поише ассистенции, а и головите ке си дојдат само по себе. (да даде 5 гола сезонава, но да им ассистира едно 15-20 на Руни и РВП ке сум ПРЕЗАДОВОЛЕН !)

Со 2 офанзивни бека, со 2 играчи од по 1.50м во средината во Шпанија мош и ќе успее формацијава. Во Премиер лигата мало морген.

не мислев на тоа дека воопшто нема да игра дечкото далеку од тоа муабетот ми беше дека во формацијава 4-4-2 ќе мора да се прилагодува зашто неговата природна позиција (AMF) ја нема

4-4-2 само на хартија ќе бидеме :))

Со кој играте прво коло?состави ваму таму,Перси гејчето ќе игра?:)

Со кој играте прво коло?состави ваму таму,Перси гејчето ќе игра?:)

Можеме да ти кажеме повредени кои се (Џонс, Смолинг, Еванс) и нема да настапат, а со кои ќе играме тешко некој досеа да успеал да ја погоди стартната постава некад на Фергусон.

И не му се лути на РвП бе, ни Гастон Рамирез нејќе у Серие А да игра, РвП ќе сакал :icon_mrgr:
--- надополнето: 18 август 2012 во 16:20 ---
article_2421f0088eaf9840_1345299461_9j-4aaqsk.jpeg

Некој малце сменил мислење или така ми се чини? :D

Не, уште сум јас за 4-4-2 ама нема да имаме таква поставеност на теренот :) Како ќе функционира ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom