Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
На минатите страни прочитав дека отсуството на Руни немало да се чувствува во тимот o_O
Алоо.. што зборите. Гледам дека Сколс, Клеверли почнавте да ги заборавате т.е. истото никаде не ги прочитав Џонс, Рафаел и Смајлинг за на крај Еванс да воопшто на никој не ви падна на памет. Како тоа читам дека нападот бил ОК, а во одбрана сме биле слаби? Среден ред бил ОК :tapp: Како ОК бре? Па зарем не видовте дека за одредено време и Флечер е тука, а Андерсон, Керик, Гигс? Останатите 2ца што ги спомнав погоре? За нападот нема да зборам зошто 20 страни наназад е тема на муабет :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А зашто другите мислат дека и да се повреди овој у загуба некоја ќе сме? Мислам и така се зеде Робин за да не се испушти приликата, зашто да не? На бековските позиции сме ние критични.

Попладне ќе е лекарскиот што се нацртале дебиливе уште од сеа фејспалм

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
А зашто другите мислат дека и да се повреди овој у загуба некоја ќе сме? Мислам и така се зеде Робин за да не се испушти приликата, зашто да не? На бековските позиции сме ние критични.

Попладне ќе е лекарскиот што се нацртале дебиливе уште од сеа фејспалм
Поради тоа што беше слкон во Арсенал на повреди, Ферги ќе си го користи разумно и се надеваме дека нема да се повредува.Ќе го користи како што разумно ги користи Рио, Сколс и Гигс. И да се повреди имаме голем број на напаѓачи така да нема гајле. :)

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Поради тоа што беше слкон во Арсенал на повреди, Ферги ќе си го користи разумно и се надеваме дека нема да се повредува.Ќе го користи како што разумно ги користи Рио, Сколс и Гигс. И да се повреди имаме голем број на напаѓачи така да нема гајле. :)
Тоа сакав да го кажам и јас. Во Арсенал тој мораше да ги игра сите натпревари и затоа се повредуваше. Кај нас има голема конкуренција ке одмара на многу натпревари и нема да има толку повреди.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Тоа сакав да го кажам и јас. Во Арсенал тој мораше да ги игра сите натпревари и затоа се повредуваше. Кај нас има голема конкуренција ке одмара на многу натпревари и нема да има толку повреди.
Во право можда бил Насри кога изјавуваше дека нејќи многу да игра :pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Сите фудбалери се подложни на повреди ... а во случајот со Робин кога имаше лоша повреда на лигаментите, знам ми текнува дека Киелини му влезе со 2 раце и нозе само за да го спречи да не даде гол . Па било кој да е на таков старт нема да помине само со гребнатинка , а од друга страна па и да носиш цел тим на свој грб и не е така лесно зашто Арсен го користеше 100% и во секој натпревар + човекот постигнуваше гол или имаше асистенција . Малце е неблагоддарно да се плука по Перси зашто пред се вината е во Венгер , па човекот си го продаде цел прв тим , трет најплатен менаџер е во фудбалот се циганчи за плати на фудбалери . Претераа со критиките за РВП , предавник ова она да скршел нога и што ти ја знам , само во заблуда се дека играчи како Сонг Вермален Вилшир и останати ќе ги задржат до крај на кариера во нивни тим , зашто никој не му верува на Венгер повеќе , а тука треба да си стават прст на чело зашто е тоа така !!! Не гледам ривалство со Арсенал освен како што кажа некој борба за пехар а Ганерите се се само конкурент и ривал не во задниве 7 години .

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ван Перси кај нас најмногу се повредување кога беше трета опција во нападот, после Анри и Адебајор.
Неговата здравствена состојба се подобри после третманите со коњска плацента. (сериозен сум)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Ван Перси кај нас најмногу се повредување кога беше трета опција во нападот, после Анри и Адебајор.
Неговата здравствена состојба се подобри после третманите со коњска плацента. (сериозен сум)
Пишав горе , Перси се повреди т.е. Киелини го уби кога му стартуваше со 2 раце и нозе за да го попречи да даде гол на пријателска со Италија . Не се повреди он играајќи балет туку го убија (има разлика нели) а тоа дека се лечеше со плацента во Србија , да тоа е точно !!!
Вината барајте си ја кај Арсен , и не се филмајте дека нема да ви отидат и сонг вермален вилшир и компанија .. зашто таков си е третиот најплатен менаџер во фудбалот ..си го шитна цел прв тим се ценка за плати на фудбалети а од друга страна не му смета да дипли кеш во негов џеб!!! И после 20 години кога сите ќе си отидат, се ќе ви биде криво само Венгер ќе биде поштениот !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Само интересно ми е како пред 1 месец да наброиш топ 3 напаѓачи во светот, а да го нема РВП овие од Арсенал главата ќе ти ја сечеа.. Сеа не го бивало, само една салам сезона имал изиграно, нема шанса да ја повтори....бла,бла,бла...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ги читав последните 10-тина страни на фан клубот на Арсенал, и не знам зашто ама сите коментари ми наликуваат на текстов (заклучокот е ама баш истиот):

- Ало?
- Срце, јас сам. Извини шо ти се јавувам толку касно, немој да мислиш оти те шпиунирам. Знаеш дека не би те будила толку касно ако не е нешчо битно.
- Да, да, знам.
- Знаеш, денеска сам цал ден нервозна и ногу осетлива. Дури три пати плачах. Маминие ручок не можех ни да го чепна, а знаеш колку искам леќа. И како врх на се цал ден по телевизијата пушчаа некои емисии за бебиња, како да знаат. Срце? ‘Рчиш ле? Срам да те е свињо бесчуствителна. КАСНИ МИ!
- Чекај застани. Како касни? Зашо касни? Сигурна ле си?
- 100%, сите симптоми на бременост ги имам, не ме ни слушаш ти.
- Добро, полека. Само без паника.
- Не панича!!!
- Слушај, утрото е попаметно од вечерта. Легни си да спиеш, па утре че го решиме това. Ако ле?
- Како мислиш това да го решиме? Това? Бебето за тебе е ТОВА? Сакаш да абортирам еле? Како знаеме се месец дена и тија приказни? Нема шанси, че си го рода!!!
- Ало, ало…Елена?
Ок. Спушчи ми слушалаката. Нема врска. Поарно е така.И шо сега у пичку матер. Имам само 22 години, ошче сам на факултет, мојте ме издржаваа. Ма нема шанси, не мога да ја жена. Знаеме се еден месец. Не сме ни еден за друг. Не знам ни како и се вика кучето, дали има брат или сестра, не знам дури ни бојата на портата. Па ја не знам нишчо за неа! Смири се Никола, смири се. Обиди се да спиеш, три ипол е, а треба да станеш фоф седум.
Чекај, ама дека че живееме. Кај мене нема место. Шо ако носи тројка? Че мора да работа градежништво кај тато. ТАТО! Мале че ме убие! Добро, па и он ме е направил на 20. Знам дека че рече, това беа други времиња и бла бла бла. Како да му кажа уствари, има слабо срце, нема да издржи. Вчера му се слоши кај комшијата на свадбата. Свадба! Сигурно че сака голема свадба, кажува ми оти има ногу роднини. Мраза ја таа општонародна веселба! А бе не, нема да се зимаме. Че признаа детето и готово. Че плашчам алиментација, че го виждам за викенди, че го носа и на градинка ако треба. Па кога го одведам прв пат на рибарење, а он толку малечок, 5 годинки, че се радува покрај водата.Па че го носа на првие школски ден. Јунако на тато, ранецо поголем од него. Гушка ме фоф ходнико и ме гледа сос тија негови очички и ми вика: “Добар че сам, тато! Тато! Па ја сам нечиј тато. Уффф мора да запала цигара, разби ми се сон.
Добро морам да им кажа на мојте. Че се лутат неколку дена, ама че им помине. Така се лутија и кога паднах година и кога полицијата ме уапси после Дербито. Дерби! Едвај чекам да го одведам прв пат на стадион. Че му купа шал и дуксер. Че е вистински мал навивач. А шо ако е женско, шо тогај? Никогаш не сам се видел како татко на момичка. Ама слатки са, така малечки, фоф фустанче и шнолки фоф косата. Че е убава момичка. Само да не го земе од мене големие нос. Принцеза татина. Пеперутка маленка, со долга црна коса. Че ме замара да ја носа на балет и ритмичка гимнастика, ама ако тато че ја носи. Че ја уча од малечка шо е вистинска музика. Јас че и го извада првие млечен заб и че го става под јастуко. Че и читам бајки пред запивање.
Никола, шо размислуваш ти? Ојде ногу далеко. Ништо ошче не е сигурно. Нема веза, раздени се, морам да одспија барем тове пола саат шо ми остана…..
А шо ако ми забрани да си виждам детето? Ако се пресели фоф друг град? Не дај боже да се омажи за некој друг? Некој клошар да ми воспитува детето! Нема шанси! Че ја ожена! Не е она толку лоша. Не е ни грозна. Ако занемариме клапавите уши и кривите нозе. Добро и говорната маана. Ама имав убав осмех. И очите са и убави. Има некое килце вишок ама и това не е проблем. Добар пар сме така кога застанеме еден покрај друг. Не е ни љубоморна. Претерано. Само два пати прави сцени до сега. Не е ногу. Дури и палачинки прави на мојте другаре кога се собрахме да гледаме утакмица. А слатка е… Това е! Реших! Че го поминам со неа живото. Че ми роди маленко бебенце. Имам план. Че им кажа на мојте сабајле, па шо иска нека се деси. Они сигурно нема да ни одмогнат. Че се вселиме фоф бабиние стан. На станарето че им откажеме наредние месец. Ја сам че го окреча. Мичо че ми направи столаријата, Небојша купатилото. Детската соба че ја направиме ние двујцата. Че го сруша кривие ѕид. Че направа шанк. Стано че ни е бонбона. ЖЕНА СЕ! Ако треба свадба, че добие и голема свадба. Мора утре да им кажа на другарето. А бе еднаш се живее. Прв татко че сам фоф друштвото. Горд сам на себе. Че тража да присуствувам на пораѓајо. Аларм?! Кога бе? Толку од спањето! Нема веза, средих си живото. САКАМ ЈА! Совршена е! Запросувам ја. Денеска! Одмах! Морам да и се јава!
- Ало, љубави! Разбудих ле те? Не? Добро е. Слушај, се испланирах. Доода час кај тебе. Зашо? Излазиш сос другарките? Па добро, че дојда попладне да се договориме нешчо. Од дека са това? Да не доода? Боли те коремо? Нема веза, това не може да чека, реших да те….аха, добила си, па доб…ШО?! ДОБИЛА СИ! Како добила? Зашо добила? Сигурна ле си? Не викам! Сношчи доби? Како можеш това да ми направиш? Како шо? Па знаеш ле сега шо ми направи? Знаеш ле? Сите соништа ми ги уништи! Да, ти на мене! Сношчи ми рече дека ти касни! Колку?! Каснило ти е два дена?! ДВА ДЕНА?! Ееееј! Па ти нормална ле си?! НЕ ВИКАМ!!! Ја сношчи водих децата на балет, а ти сега ми кажуваш дека ти е каснило само два дена? Ти си играш со мојте чуства! Не мога да се смира! Како да се смира?! Не знам кога че се видиме. Че ти се јава. Ајде.
И шо сега. Немам вече дете. Нема ни свадба…ништо нема. Па сам сам. Сос подочњаци од непреспиената ноч. Нема врска. Кога размислам….и не е баш некоја риба.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Сите фудбалери се подложни на повреди ... а во случајот со Робин кога имаше лоша повреда на лигаментите, знам ми текнува дека Киелини му влезе со 2 раце и нозе само за да го спречи да не даде гол . Па било кој да е на таков старт нема да помине само со гребнатинка , а од друга страна па и да носиш цел тим на свој грб и не е така лесно зашто Арсен го користеше 100% и во секој натпревар + човекот постигнуваше гол или имаше асистенција . Малце е неблагоддарно да се плука по Перси зашто пред се вината е во Венгер , па човекот си го продаде цел прв тим , трет најплатен менаџер е во фудбалот се циганчи за плати на фудбалери . Претераа со критиките за РВП , предавник ова она да скршел нога и што ти ја знам , само во заблуда се дека играчи како Сонг Вермален Вилшир и останати ќе ги задржат до крај на кариера во нивни тим , зашто никој не му верува на Венгер повеќе , а тука треба да си стават прст на чело зашто е тоа така !!! Не гледам ривалство со Арсенал освен како што кажа некој борба за пехар а Ганерите се се само конкурент и ривал не во задниве 7 години .
Како можеш тоа да си го земеш здраво за готово Венгер не му давал плата? Ван Перси од 8 години колку што е во Арсенал 5 беше повреден и зимаше плата, ама тоа никој не го брои нели? Неблагодарно е да се плука по ван Перси а лани тука правевте поделби Руни или Фергусон. Плачевте како најдобриот играч ќе ви отиде во Сити? Ова ти се најкласични педерски потези. Ако некој имал трпение во ситауцијава до сега тоа бил Венгер... а уценувањето сакам да заминам по секоја цена во директен конкурент за титула можам само да замислам како би прошло во славните времиња на Арсенал и Манчестер....

Kajgana Shop

На врв Bottom