Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Pa u karakter e svinja ... stvarno gadno gi zaeba arsenal ... ama deka znae da igra, ZNAE !
Uste koa igrase za arsenal sekoj im zaviduvase ... a sea koa e kaj nas zs da ne se vozbudime ?
Retko koj igrac moze sam da vodi 1 tim ... kako RVP lani ...
Што титула земаа лани Арсенал под крилата на дотичниов ?
Како и да е муабетов за Арсенал не е за тука.
Времето ќе покаже дали во Јунајтед ќе биде херој,каков што беше во Арсенал.:)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
shto znam, spored mene momentalno u utd odbranata e najslabata alka(zimajki u predvid deka ferdinand e star a vidic skoro cela sezona e povreden, evra isto e u godini) , a napadot vi bese popolnet, chicarito e super igrac, berbatov isto za od klupa e soliden. Taka da, ja bi se povekje fokusiral na odbranata na koja i treba osvezuvanje.
Sepak super transfer, samo krivo kje mi bide za chicarito sto kje bide na klupa (definitivno najomilen igrac mi e od man utd. )

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Честито нека ни е шпагетава,не ми прај мерак ама ако даде 15+ годинава (y)

Овој Енрикез прв пат у живот слушам за него :icon_mrgr: али што и да донесе стариот немам ништо против.

Едвај го чекам дуелот со Евертон,конечно право возбудување :vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Последните информации од Англиските таблоиди е дека Бербатов иде во спротивен смер!? :eek:

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
shto znam, spored mene momentalno u utd odbranata e najslabata alka(zimajki u predvid deka ferdinand e star a vidic skoro cela sezona e povreden, evra isto e u godini) , a napadot vi bese popolnet, chicarito e super igrac, berbatov isto za od klupa e soliden. Taka da, ja bi se povekje fokusiral na odbranata na koja i treba osvezuvanje.
Sepak super transfer, samo krivo kje mi bide za chicarito sto kje bide na klupa (definitivno najomilen igrac mi e od man utd. )
Pa na Chicarito i poveke mu odgovara taka ... Welbeck ke mora da se bori za mesto ... RVP ke mu bide eden vid inspiracija za da se podobri ! A ako nekoj znae da se spravi so vakvata rotacija toa e Ferguson (ne mu e prv pat da ima redica kvalitetni napagaci ...)

I da ... odbranata pocnuva se poveke staree no ima vo niv uste sezona-dve ...dodeka ne se iskalemat Jones i Smalling !

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Честито трансферот зедовте квалитетен играч но склон кон повреди само педерски постапи Рвп и4 нефер испадна спрема клубот кој се му овозможи би сакал да ве прашам читам нешто Чичарито во обратна насока кај нас да иде не бил нешто задоволен од минутажата што ја добивал кај Сер и сакал да замине според вас би можело ова да се деси прочитав на неколку страни информацијава и ме интересира мислење од фанови на утд

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Abe kaj gi posravte so 8 komada lani, sea i van persi im go zemavte na bednive... :pos:
--- надополнето: Aug 16, 2012 3:40 AM ---
bez zal ste.. :icon_lol:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.164
Роналдо, Тевез, Руни - Перси, Кагава, Руни, Нани/Валенсија. Повторно ќе ја имаме најбрзата транзиција во лигата и ќе бидеме блиску до брзината со која играат Барселона и Реал. Добар преоден рок.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мило ми е шо Фергусон ги купи двајца од тројцата играчи шо ги сакав (y)

Ван Перси ќе биде одлично засилување. Од една страна ке дава повеќе голови од Велбек и Чичарито а од друга страна ќе ги мотивира да играат подобро доколку несакаат да ја грееат клупата цела сезона.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Интересно, новинари на кои може да им се верува велат дека трансферов е 15 милиони фунти плус бонуси за одреден број на настапи, голови и ако освоиме ПЛ/ЛШ во наредни 4 години. Е така ќе достигне максимум 24 милиони. Значи Арсенал ќе добијат само 15 милиони утре кога ќе се официјализира трансферот.
Јас па прочитав дека е 22 милиони фунти + додатни 2 доколку во наредните 4 години Манчестер освои ПЛ или Лига на шампиони

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе видиме у некој финансиски извештај кое е точното :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Медимумите веќе пристигнале пред Бриџвотер, вклучително и СкајСпортс за прегледот на РВП.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Еднаш во животот ќе ме натераат да одам ги гледам Пандев и компанија и видете што се случува, од сега барам сезонска карта за квалификацииве за СП, јужна 3 блок, 41 ред, 41 седиште. :)

Јас бев првиот што бев против овој трансфер искрено не сакам да лажам, како прво изгледаше многу нереално како второ беше играч на Арсенал па понатаму е 29 години па е и склон кон повреди и статистиките не се на негова страна освен минативе 2 сезони би рекол. Но и претходно кажав никогаш за ниеден трансфер на Фергусон не сум се бунел па така ни за овој, верувам дека може да направи добро партнерство Робин заедно со било кој од нашите 10 напаѓачи. Се надевам дека ќе биде одлично засилување и Ферги паметно ќе го користи и шанси ќе добиваат и другите. Земавме играч кој минатата сезона се истури од голови, играч кој се бореше со Руни за најмногу постигнати голови, мислам дека направивме добра зделка.

@CraigNorwood :
"Arrived at Bridgewater Hospital ahead of Robin Van Persie's medical for Manchester United, media already here including Sky Sports"

Kajgana Shop

На врв Bottom