Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А кој е овој иначе? :D
Еден од тие brain damaged другари на Равел. Ама се знае со сите од наш тим а и други млади фудбалери англиски, како Родвел, Стариџ, Мозес.... Нема сеа толку слики од фудбалери али со сите се дружи, гледаш САФ јакната што ја носи на тренинг му ја дал поклон, има поклон копачки од Бекам, дресови од Велбек :facepalm: досеа све што кажа се остварило.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сеа не 100%, не си ја ставам главата на трупец тука да гарантирам :pos: Бил Фергусон денес во Лондон, имаше некои слики сабајлево искочија како е на железничка и збори со едни двајца ама мислев дека може да е приватно патување некое, али бил да се види со Венгер, точно е тоа. Изгледа го потсетил дека го добија Силвестре за без пари :icon_lol: Џон Крос го објави ова, мислам дека е нешто PR на Арсенал.
А ова за Велбек е 1000000000000% точно, наредниве 3 дена ќе биде објавено на официјална, да се среди бирократијата само.
Џон Крос е новинар на Мирорс и навивач на Арсенал, а далеку од ПР. Нешто знае, ама далеку е од релевантен извор за Арсенал зошто има премногу утки направено особено со трансфер цели. Дури и обични момци се покажаа дека знаат повеќе од него. Нема везе, и од наша страна се' погласни се шпекулациите дека Ван Перси иде во Јунајтед иако не верувам дека нешто помогнал разговор меѓу Фергусон и Венгер, ако навистина се случил. Што е до Венгер ни за 50 милиони нема да ви го даде, ама за тоа друг одлучува.
Ај барем да не ни се умешате во дилот со Сахин, па да можеме него да го земеме.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Бог да чува,рафаел им е крив што не можат да сврзат2,3 паса,што цела утакмица не напраеа една шанса за гол:confused:.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сликата од Ферги во Лондон е од состанокот на менаџерите кој се одржал таму некаде по нетов најдов слика од АВБ и Ди матео како се ракуваат, така да примарната задача зашто Ферги бил таму е таа, е сега ако имал скриена агенда...:sneaky:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.554
Колку ме потсеќа ова на сагата со Снајдер лани, и со Бербатов пред 2 години е немогуќе.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Па и со РвП би било изгубено време ако се вмеша уште некој од Арапскине тимови со голема сума.. не ги губи Ферги битките за играчи како што некои мислат, туку не сака да се наддава со малоумни нафташи, што требаше да направи, да понуди 50 милиони за да го земе Лукас??

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Andre Marriner has been appointed referee for Man Utd's first league fixture against Everton.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Пази што си рекол, се качуваме у комбе и идеме Тетово :cool:
Не бе не ни се исплати што,поише ќе ме фати комбето него пивото:D
Чекаме пратка и му праќаме после слики како сме го елиминирале по брза постапка:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom