Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
МТВ1 беше,па на А1 ,па на крај сител заебааааа работа, еххх тоа беа времиња пушташ тв имаш ПЛ на македонска тв:(:(:(
На МТВ така-така, на А1 доста солидно беше, а кога зедоја сител, коментаторите :cenzura:
До душа беа боље од овие на Канал 5 :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
На МТВ така-така, на А1 доста солидно беше, а кога зедоја сител, коментаторите :cenzura:
До душа беа боље од овие на Канал 5 :pos:
Јас не викам дека беа лоши со преносите,туку зафркнаа со парите,на а1 им истече договорот па сител мислам дупло платија и за две сезони немаа пари да купат и после србиве не средија убаво,ке го слушам јас сеа некој идиот на спортклуб што набил некој комплекс од Јунајтед и ке ми свршава на м.:гомце:
А за пренос ко пренос МТВ најдобри ми беа мене.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Додека кажувавте кој од кога и од каде навивал, Ван Перси дојде и Велбек потпиша нов договор, 75,000 неделно :свиркам:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Додека кажувавте кој од кога и од каде навивал, Ван Перси дојде и Велбек потпиша нов договор, 75,000 неделно :свиркам:
Како мислиш, дојде? The real thing? Сега читав некои бљувотини од SUN...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Две одлични вести ако се точни извор ?
Како мислиш, дојде? The real thing? Сега читав некои бљувотини од SUN...
Сеа не 100%, не си ја ставам главата на трупец тука да гарантирам :pos: Бил Фергусон денес во Лондон, имаше некои слики сабајлево искочија како е на железничка и збори со едни двајца ама мислев дека може да е приватно патување некое, али бил да се види со Венгер, точно е тоа. Изгледа го потсетил дека го добија Силвестре за без пари :icon_lol: Џон Крос го објави ова, мислам дека е нешто PR на Арсенал.
А ова за Велбек е 1000000000000% точно, наредниве 3 дена ќе биде објавено на официјална, да се среди бирократијата само.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Имате на Дејли Мејл и за новиот договор на Велбек и за разговорот со Венгер, кај и да е за неколку дена и на официјалната ќе излезе..
Туку ме интересира имаше сабајлево по фб како се отпоздравува РвП со некои навивачи на Арсенал, аматерска беше снимката, ама доста реална.. го фрли дресот и покажа со рацете дека си оди!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Сеа не 100%, не си ја ставам главата на трупец тука да гарантирам :pos: Бил Фергусон денес во Лондон, имаше некои слики сабајлево искочија како е на железничка и збори со едни двајца ама мислев дека може да е приватно патување некое, али бил да се види со Венгер, точно е тоа. Изгледа го потсетил дека го добија Силвестре за без пари :icon_lol: Џон Крос го објави ова, мислам дека е нешто PR на Арсенал.
А ова за Велбек е 1000000000000% точно, наредниве 3 дена ќе биде објавено на официјална, да се среди бирократијата само.
Еве ја таа слика ако мислеше на неа и јас ја видов ама и јас помислив дека онака е бил во Лондон нешто приватно и, а за Велбек мислам дека е точно ова заслужи да му се покачи платата и да потпише нов додговор, се надевам дека ќе продолжи да напрадува и оваа сезона .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе мора да дојде нема кај да бега:D,еве ако дојде ја частим пиво за сите:).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
https://twitter.com/DAVID_JOHNSON7

На ретардираниов скоро цел наш тим му се другари, можете да видите од сликите. Видете му го и тајмлајнот, колку за потврда за нешто што се бара. Гуднајт ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom