- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Да бе, на Твитер спомна дека му бил добар пријател, секоја чест за Рио...
ne samo on...kolku igraci i menager so davale intervju ili taka zabeguvaat u zborenje ili neznaat...najdete intervju so berba da vidite nov jazik :pos2:Секоја чест за Фердинанд, се гледа дека освен добар фудбалер е и голем човек. Инаку смешен ми е кога зборува кога му забегува устата на десната страна
ja pa nerazbrav so mu e ova standonyourfeet mislev neso za natprevarot...Рио е ѕвер и на Твитер, успеа #stayonyourfeet од Реј Вилкинс да го направи трендинг топик и да седи 2 дена популарно, хаха, смеа е човекот, неговото присуство во тимот внесува позитивна атмосфера, како и на теренот кога ги клоца сите наши кога се жалат на повреда
Инаку ова може да е или ѓубре или вистина, како и да е http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Exclusive-Referees-have-revolted-against-the-FA-for-using-Lee-Mason-to-write-a-report-so-Manchester-United-s-Wayne-Rooney-could-be-charged-for-swearing-article721116.html
Ако мора во мај, нема подобар термин, последната утакмица у ПЛ е на 22ри со Блекпул дома, а финале на ЛШ е на 28ми (сабота). Ваљда не се откажале од ЛШ ммеРеј Вилкинс го коментираше мечот против Тотенхем - Реал и секој втор збор му беше стеј он јор фит и Рио почна да твита со тој хаштаг и цел свет почна по него. Нормално не мислеше ништо лошо, само заебанција, што впрочем и се тие хаштагови. После мечот против Челзи пиша дека цело време му се вртело тоа во глава додека играл
Нашиве здрави ли се, закажале пријателска со Јуве на 24 мај, не можеа малце покасно?
ima mnogu dobri blogovi....sto gi objavileНа сајтот има нова галерија Собиранки. Има и линкови до другите Фан Клубови на Манчестер Јунајтед од другите држави.
Утре во први 11, Митко - Овен, се кладам ако сака некој
п.с Се шушка за нов, едногодишен договор за Харго.
п.п.с И што е со Рафаелчо ?
da mitko ili sam ili so oven,hernandez ke go cuva za sredaУ што? :icon_bigg, Јас мислам Митко или сам, или со Ернандез ќе почнат, а Овен накај 70' ќе влезе т.е. ако има потреба, а искрено се надам дека ќе нема, така да Овен со Сити го очекувај прва, викендов тешко!