Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Да се пофалам, се подновив, денес ми стигна
GGMU!

Од официјална или од бангкокџерси.ком ?Да се пофалам, се подновив, денес ми стигнаGGMU!
![]()
Oд официјална ама во Шведска купен, зошто кај нас многу мајмунлаци на царина прават!Од официјална или од бангкокџерси.ком ?
Местена бешеИнаку Велика Британија е елиминирана затоа што загуби на пенали против Кореја на ОИ. Клеверли и Гигс сигурни реализатори од кај нас, ама Стариџ ја оплеска и тоа е тоа-куферите и дома![]()
Кореја во 1/2? ОхохооооДа, да...мислев на можни состави за утрешниот натпревар.
Фала на информацијата.
Инаку Велика Британија е елиминирана затоа што загуби на пенали против Кореја на ОИ. Клеверли и Гигс сигурни реализатори од кај нас, ама Стариџ ја оплеска и тоа е тоа-куферите и дома![]()
Дејли Мејл односно Дејли Фејл....Ама се засилија шпекулациите за Лукас и медицинските прегледи.
Да се пофалам, се подновив, денес ми стигнаGGMU!
![]()
Дејли Мејл се глупости, ама Боб Кас не е глупост. Другар му е на Фергусон уште од детство, не треска глупости. Стариот му кажува што се случува, а овој си пишува.Дејли Мејл односно Дејли Фејл....
После нив мојот сонародник Панчета на неговата страна си напишал исто така во стилот "МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ПРИФАТИ ДА ПЛАТИ 30 МИЛ. ФУНТИ" ...
Едит
Еве уште едни,ама овие ги сметам за "посигурен" извор...
Manchester United hope to complete the £30million signing of Brazil winger Lucas Moura in the next 48 hours.[The Telegraph]
Уште кога видов дека кога шутира подзастанува....Местена бешему дадоа на фудбалер од Челзи да пуца
![]()
Добро изненадување. Стварно не изиграа лошо Кореја!Кореја во 1/2? Охохоооо![]()
Pa neli e od 16h utakmicata?Со Лукас како што ми изгледа работата речиси е готова ама не верувам да дадеме уште 20 милиони +
за РВП. BTW Денес од 16:30 ќе не даваат на СК.![]()
Моја грешка. Од 16 часот е.Pa neli e od 16h utakmicata?