Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

2

~2A

Гостин
Се појавија шпекулации околу Сахин,се приклучил Манчестер Јунајтед во трката за него..
Ова ми се допаѓа,значи во овој играч има фудбал и би бил многу корисен за тимов. (y)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Друга работа, читкам нешто Фергусон имал буџето од околку 40-45 мил. евра за да ангажира фудбалери (Мура,Бејнс и Перси).
Значи со овие пари можеш да го земиш Мура и да додајш уште пари за да го докупиш Бејнс.Малце нелогично ми е ова,сите тројца да се земат во вкупна цена од околу 45 мил. евра,еве и 50 мил. евра да се пак мислам дека се малце...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.561
Поени од реакции
4.212
Вистина има во ова за Сахан ама Реал сака да го даде на позајмица или да го продаде со buy-back клаузула што воопшто не ми се допаѓа ама Ферги сака ако го земе да го купе целосно без buy-back клаузула и ако успее да го земе вака ќе биде добар трансфер.
http://www.marca.com/2012/08/02/en/football/real_madrid/1343939963.html

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.726
Поени од реакции
21.304
Андреас потпишал нов 4 годишен договор :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ги има на официјалната страна головите од последниот пријателски меч на резервите каде што победија 6 - 2, првиот гол на Лингард е стварно ремек дело. Денес повторно играат пријателска утакмица резервите овој пат со Сканторп, мечот почнува од 20.30 но не верувам да има стрим.

МекГинти се приклучил на неговиот нов клуб, на позајмица замина во Оксфорд.

Сме биле заинтересирани за нов играч од школата на Андерлехт 16 годишниот Давид Хенен но тој не одбил и рекол дека сака да продолжи во Андерлехт па подоцна можеби за некоја година би бил заинтересиран за преселба, нашите му понудиле и да дојде до Манчестер да му понудат договор но тој одбил.

Нов 4-годишен договор потпишал Линдегард, сосема заслужено! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Jaс секогаш се смеам кога некој играч меѓу Челзи и друга екипа со поголема традиција ќе го одбере Челзи ама таква е сеашноста, за едно милионче повеќе ќе оди и во второразредна екипа!
:facepalm:
Ај и мене така ми треба кога пишувам во фан-клуб на Јунајтед.
Ја па со цел памет сметав дека имало интелигентни навивачи али тоа е.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
:facepalm:
Ај и мене така ми треба кога пишувам во фан-клуб на Јунајтед.
Ја па со цел памет сметав дека имало интелигентни навивачи али тоа е.
Ова нема никаква врска со интелигенција!
Каков пост ќе напишеш(глуп како твојот), таков и одговор добиваш. Што да правам јас што морам да се спуштам на твое ниво, верувај, не е лесно:facepalm:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Ова со Лукас ми е како гледана епизода веке. Исто како и Роналдо клубот прифаќа понуда од друг клуб, овој сака само кај нас, доаѓа и станува најдобар играч во светот :love:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Anders Lindegaard has signed a new four-year deal with Manchester United, keeping him at the club until the end of the 2015/16 season.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу паничите за глупости. И јас па, ви ставам информации од Бразилци. Ок, терајте, во Интер ќе оди Лукас.(y)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Anders Lindegaard has signed a new four-year deal with Manchester United, keeping him at the bench until the end of the 2015/16 season.
Maла поправка...

Инаку глупости се шпекулациите за Лукас во Интер и Серија Ц...Или кај нас или ќе остане во тоа селото.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Многу паничите за глупости. И јас па, ви ставам информации од Бразилци. Ок, терајте, во Интер ќе оди Лукас.(y)
Кај нив Лукас, кај нас Шакин и ќе бидам презадоволен.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.644
Поени од реакции
5.356
Nekoj da ne ima video od golot na Powell
ili da ima highlights od natprevarot na rezervite ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ај кажувајте новости што како има.. ја само шо се вратив од одмор па ме мрзи да листам страници наназад :D

2

~2A

Гостин
Ај кажувајте новости што како има.. ја само шо се вратив од одмор па ме мрзи да листам страници наназад :D
Во врска со трансфери сеуште нема ништо ново.. :)
На следниве утакмици од турава,Фергусон рече дека ќе играат и "појаките" играчи со цел да се адаптираат....
И то е то,на нас останува да чекаме до следната утакмица.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom