Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Maла поправка...

Инаку глупости се шпекулациите за Лукас во Интер и Серија Ц...Или кај нас или ќе остане во тоа селото.
А кој нормален ќе прифати 25 милиона кога веќе 32 се одбиени поготово сега кога клинецот поседува 30 посто од правата?

После Тиаго Силва и Оскар денес рекол дека и повеќе од сигурен е дека ќе го види Лукас во ПЛ. But we need a left back.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Каков ке им биде логото од новиот спонозор од следната сезона од general motors
? малце е грдо ако е вакво :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
TOUR SQUAD:
De Gea, Lindegaard;
Evra, Ferdinand, Jones, M Keane, Vidic;
Anderson, Carrick, Nani, Powell, Lingard, Scholes, Valencia, Young, Kagawa;
Berbatov, Hernandez, Macheda, Rooney, Welbeck!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.441
Поени од реакции
7.846
Utre utakmicata ke ja vodi Majk, fergi ke se vrati so barselona a otsustvuva zashto imal "other club business" :D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Абе овој Бебе , ке ви игра во првиот тим оваа сезона? Гледав кога игравте со Шангај , ми се допадна како игра , физички спремен е , технички добро е поткован ..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе овој Бебе , ке ви игра во првиот тим оваа сезона? Гледав кога игравте со Шангај , ми се допадна како игра , физички спремен е , технички добро е поткован ..
Не се знае за Бебе, на турава во ЈАР и Кина играше доста солидно, од тоа што изигра даде 1 гол и имаше 1 асистенција, внесе многу свежина во играта кога влезе и е далеку подобрен од минатиот пат кога го гледавме во дресот на Јунајтед иако минатата сезона не играше на позајмицата во Бешикташ поради скинатите лигаменти. Сега на минатиов меч за резервите што го добија 6 - 2 исто така постигна гол. Ферги ќе одлучи дали ќе остане со првиот тим или ќе оди на позајмица иако мислам дека ако дојде некое крило ќе оди дефинитивно на позајмица.

Во тимов за Норвешка ќе го видиме Мајкл Кин сигурно бидејќи и така сме кратки во одбраната идеме со само 5 дефанзивци, од другите младинци исто така е и Лингард. А и конечно ќе го видиме Видиќ!

Интересно е што Мајк ќе не води таму а Ферги ќе средува други работи. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков ке им биде логото од новиот спонозор од следната сезона од general motors
? малце е грдо ако е вакво :D
Не, не, Шевролет ќе биде, ама Шеви е во сопственост на ГМ.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Еве ги головите на резервите од победата 6 - 2 пред неколку дена, запазете го голот на Лингард.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Lugje, procitav deka lindegard ke ja nosel 13-ta na Park ima vistina vo toa?
Ништо чудно ама додека не се потврди од официјална е само шпекулација, на официјална се води Линдегард со дрес 34 така да засега е шпекулација.

H

-HRO

Гостин
Челзи денес изгубија 3-1 од Брајтон. :D
Секоја чест. Немаа шут кон голот на Брајтон во првото полувреме. Играта им беше премногу очајна.
Хазард речиси и ништо не направи кај нив. Се повеќе се оправдува моето мислење дека нема да го биде дечково во Англија и дека премногу го преценија. Иако е пред сезона, Хазард не даде ништо од себе. Како да играше без волја буквално и си се губеше во просторот.
Се помило и помило ми е што не направи трансфер кај нас.

Инаку ние утре играме со Валеренга. Да не има случајно објавени состави од двата тима?

2

~2A

Гостин
Инаку ние утре играме со Валеренга. Да не има случајно објавени состави од двата тима?
Составите секогаш ги објавуваат 30 мин. пред утакмица.Фергусон рече дека "новодојдените" мораат да играат што значи Видич,Нани,Евра,Велбек,Руни ќе изиграат макар и 30 мин...

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
После неочекуваното прерано враќање на ДДГ еве ги и Гигс и Клеверли се вракаат дома.

H

-HRO

Гостин
Составите секогаш ги објавуваат 30 мин. пред утакмица.Фергусон рече дека "новодојдените" мораат да играат што значи Видич,Нани,Евра,Велбек,Руни ќе изиграат макар и 30 мин...
Да, да...мислев на можни состави за утрешниот натпревар.
Фала на информацијата (y).

Инаку Велика Британија е елиминирана затоа што загуби на пенали против Кореја на ОИ. Клеверли и Гигс сигурни реализатори од кај нас, ама Стариџ ја оплеска и тоа е тоа-куферите и дома :D

Kajgana Shop

На врв Bottom