Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

2

~2A

Гостин
Дејли Мејл се глупости, ама Боб Кас не е глупост. Другар му е на Фергусон уште од детство, не треска глупости. Стариот му кажува што се случува, а овој си пишува.
Не не,погрешно се изразив, ова Телеграф ги сметам за порелевантни за разлика од овие Дејли Мејл,пошто пред некоја година се сеќавам го прогласија за играч на Блекбурн,Роналдињо и сл. такви испади од страна на Дејли Мејл... :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.514
Кој кур е ова со Лукас бе, еден ден е 99% наш играч еден ден е потпишан за Јунајтед, трет ден е среќен во Сао Паоло? Нек се гонат више со шпекулацииве, додека не видам нешто официјално на ништо не верувам.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oстајте Лукас, шо испадна со Бејнс? Не го даваат Евертон?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Како што прочитав,Сао Паоло се огласиле во врска со натписите низ англиските весници и демантирале договор околу нив и вас за Лукас.Само споменале дека сумата била одбиена,а гласела 25 милиони евра+бонуси.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Линдегард ќе носи 13 од следната сезона а и денес потврдено од официјална.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
А што сакате да ви кажаат еј прифативме понудата утре прегледи ова она, како првпат да е ебаго... Како да не ја знаете нашата трансфер политика.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Како што прочитав,Сао Паоло се огласиле во врска со натписите низ англиските весници и демантирале договор околу нив и вас за Лукас.Само споменале дека сумата била одбиена,а гласела 25 милиони евра+бонуси.
I agentot od samiot pocetok negira bilo kakov kontakt na junajted pa eve do kaj e rabotava.

inace cicko bob vika fergi se nadeva na dogovor so RVP nisto povise

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Bob Cass in the Mail on Sunday claims Lucas Moura has travelled down from Brazil's Olympic camp to undergo a medical with United after a £30million fee was finally agreed with Sao Paulo. The report adds there is a £50million double deal in the pipeline with Arsenal's Robin van Persie also likely to arrive at Old Trafford.

Еве што вика чичо Боб додека Sky Sports пишуваат исто дека сме многу блиску до Лукас и најверојатно Ферги нема да не води за да се оствари трансферот, али као и увек се останува шпекулација.

Има големи шанси лев бек да игра Кин со Валеренга за брзо време ќе има состав.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Де бре стрпете се уште некој ден и ќе видеме дали ќе се оствари трансферот на Лукас. Сега за 30 минути треба да почне натпреварот со Валеренга и според најавите ќе излеземе со најдобриот состав што значи 3+ во мрежата на Валеренга не им бега. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
I agentot od samiot pocetok negira bilo kakov kontakt na junajted pa eve do kaj e rabotava.

inace cicko bob vika fergi se nadeva na dogovor so RVP nisto povise

Во целост многу е комплицирана работата околу Лукас,што мене лично ме иритира,треба да се чека крајот на Олимпијадата за и ние и вие да знаеме на што се Манчестер и Интер.Еден ден читам дека Сао Паоло ја прифатиле понудата од Интер,друг ден дека Манчестер испратиле нова понуда,па дека Сао Паоло и таа ја прифатиле,трет ден Сао Паоло изјавува дека немало понуда од Јунајтед.Па да му ебам мајката,небаре се работи за некој вундеркинд налик Нејмар.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:VIDIC:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 5 август 2012 во 15:37 ---
Oslabel vidic ili mene taka mi se glea

Kajgana Shop

На врв Bottom