Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Robin van Persie tells agent Kees Vos: "I won't join Manchester City."

AyuT_RdCUAAyEeh.jpg:med

OT spremen za vecerva (y)

Шо имат вечерва на ОТ?

Де Геа имаше солиден настап за Шпанија, иако прими гол и неговата репрезентација загуби имаше 2 - 3 одлични одбрани каде што спаси чисти голови. Голот не беше по негова вина и може слободно да се каже дека имаше добар меч. Останува да чекаме и да ги проследиме Рафаел, Клеверли и Гигс.

Переира го постингал својот прв гол за Јунајтед во пријателскиот меч против Тајрон. Мечот заврши 2 - 2 но сме победиле 4 - 2 на пенали.

Џојс го пофалил Даели за неговата игра и кажал дека е спремен да игра за резервите, иако може да игра и за У18 сеуште. Ако се развива како што треба ќе биде класа играч според мене.

--- надополнето: 26 јули 2012 во 17:49 ---
Шо имат вечерва на ОТ?
Олимписки игри, УАЕ - Уругвај играат за 10 минути а вечер играат Велика Британија и Сенегал.

Pogolemi se sansite Ferguson da gi stavi Rafa Benitez i Kevin Keegan na masa za razgleduvanje za naslednik nego ovoj :D

Го мразеле или не. ЕДИНСТВЕНО Мурињо може да продолже со такво темпо на успеси како што сме навикнати. Нит Бенитез, нит Гвардиола, нит Капело нит НИКОЈ. Човекот сварно е мозок. Па од овие последниве 3 што ги спомнав, па со самото нивно доаѓање ќе ги утепа притисокот.
Иначе и да дојде Мурињо, единственото нешто што нема да ми се свиѓа ќе биде тоа што кога ќе освои се (а верувајте дека и така ќе биде) ќе не напушти. Но да не гледаме далеку во иднината, сепак го имаме Ферги :)

Во живо не сум ја видел ама на фб ми изледа прекрасно, а плус и наша навивачка совршенство. Дали е член ли е на форумот?

Не ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.

Не е до толку убава во живо...
На сликиве не изгледа лошо..али дур не се уверам во живот ништо од бизнисот :D

Ако мислевте дека сте најголемиот фан на Манчестер Јунајтед во Македонија, откажете се, немате шанса со девојкава. (n)

Горе доле на место и се одговорите.

Не ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.

Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom