Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Pogolemi se sansite Ferguson da gi stavi Rafa Benitez i Kevin Keegan na masa za razgleduvanje za naslednik nego ovojАха, значи не го сакаш за наследник на Ферги?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pogolemi se sansite Ferguson da gi stavi Rafa Benitez i Kevin Keegan na masa za razgleduvanje za naslednik nego ovojАха, значи не го сакаш за наследник на Ферги?![]()
![]()
OT spremen za vecerva![]()
Олимписки игри, УАЕ - Уругвај играат за 10 минути а вечер играат Велика Британија и Сенегал.Шо имат вечерва на ОТ?
Во живо не сум ја видел ама на фб ми изледа прекрасно, а плус и наша навивачка совршенство. Дали е член ли е на форумот?Не е до толку убава во живо...
Pogolemi se sansite Ferguson da gi stavi Rafa Benitez i Kevin Keegan na masa za razgleduvanje za naslednik nego ovoj![]()
Во живо не сум ја видел ама на фб ми изледа прекрасно, а плус и наша навивачка совршенство. Дали е член ли е на форумот?
На сликиве не изгледа лошо..али дур не се уверам во живот ништо од бизнисотНе е до толку убава во живо...
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓаНе ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројдеНе ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.