Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Robin van Persie tells agent Kees Vos: "I won't join Manchester City."

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Де Геа имаше солиден настап за Шпанија, иако прими гол и неговата репрезентација загуби имаше 2 - 3 одлични одбрани каде што спаси чисти голови. Голот не беше по негова вина и може слободно да се каже дека имаше добар меч. Останува да чекаме и да ги проследиме Рафаел, Клеверли и Гигс.

Переира го постингал својот прв гол за Јунајтед во пријателскиот меч против Тајрон. Мечот заврши 2 - 2 но сме победиле 4 - 2 на пенали.

Џојс го пофалил Даели за неговата игра и кажал дека е спремен да игра за резервите, иако може да игра и за У18 сеуште. Ако се развива како што треба ќе биде класа играч според мене.

--- надополнето: 26 јули 2012 во 17:49 ---
Шо имат вечерва на ОТ?
Олимписки игри, УАЕ - Уругвај играат за 10 минути а вечер играат Велика Британија и Сенегал.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Pogolemi se sansite Ferguson da gi stavi Rafa Benitez i Kevin Keegan na masa za razgleduvanje za naslednik nego ovoj :D
Го мразеле или не. ЕДИНСТВЕНО Мурињо може да продолже со такво темпо на успеси како што сме навикнати. Нит Бенитез, нит Гвардиола, нит Капело нит НИКОЈ. Човекот сварно е мозок. Па од овие последниве 3 што ги спомнав, па со самото нивно доаѓање ќе ги утепа притисокот.
Иначе и да дојде Мурињо, единственото нешто што нема да ми се свиѓа ќе биде тоа што кога ќе освои се (а верувајте дека и така ќе биде) ќе не напушти. Но да не гледаме далеку во иднината, сепак го имаме Ферги :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Во живо не сум ја видел ама на фб ми изледа прекрасно, а плус и наша навивачка совршенство. Дали е член ли е на форумот?
Не ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не е до толку убава во живо...
На сликиве не изгледа лошо..али дур не се уверам во живот ништо од бизнисот :D

Ако мислевте дека сте најголемиот фан на Манчестер Јунајтед во Македонија, откажете се, немате шанса со девојкава. (n)

Горе доле на место и се одговорите.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Не ми се верува дека е и подобро што не е, нејзиното знаење за клубот е еднакво со тоа на таа велешанката. Гоше веруј ми во живо не е толку убава. Во Букурешт со неа правев муабет, не ме импресионираше, најверојатно зошто имам високи стандарди за навивачите на Јунајтед и на 10 степена одеше со една ногавица подигната за да и се гледа тетоважата, сите англичани и се смееја.
Во секој случај би сакал да ја запознаам, на мене лично ми се допаѓа :). Изледа ти многу виски стандарди имаш за фанови на Јунајтед. BTW закон и се тетоважите и 2-те.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Баш како што ја замислував...али нема да ја женам,колку мерак да пројде :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom