Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Стварно бе оти не игра Валенсија? Барем за оваа дефанзивна игра подобар е од Нани, уствари во се е подобар од него :rolleyes: А таман ми беше криво оти не ја уплатив Х-2 и Компани ме демантира :D Ајде сега тргаме малце поофанзивно и вадиме Х на крај.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Евра :гомце:
Ќе гледаме возбудливо второ полувреме,тек сеа ке се отвориме очекувам што побрзо ЛАВ/Јанг и Вебек во игра и со истата игра од чарти шилд да стигнеме до победа или реми. ГГМУ!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дај бе воозбилите се малце,како Барселона фан клуб да читаме...Ќе ги издуваме Руни и НАни 10 гола ќе им дадат...Тешка утакмица,а на Мачестер добро би им дошло икс...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Зошто мора увек да идемо по потешкиот пут наместо сеа да си гледам на рат сеа ке се нервирам

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Де Геа не е виновен ако се бара виновник за голот тоа е Смолинг ама ај во второ мора да се нападне и да де даде барем 1 гол
не е ни смолинг виновен , после тражи си реплај и ќе видиш како малко га гурна и се изгуби додека топка беше нафрлена ...

B

BooBojan

Гостин
Ај да ви кажам едно,ставив 100 на 1-2.Знаете ли зошто!
Зошто сезонава сеуште немаме 1-2/2-1 направено,нешто ми кажува дека сега е моменто! :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Ко шо гледам не јадат со гол-разлика, а ако изгубиме ќе биде влошена уште т.е. ако изгубиме 90% ја губиме титулата оти до крај се ќе зависи од Сити, ако си тепаат двете до крај први ќе се :place:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ваков оптимизам со 38% посед на топка и без ниеден шут на гол нема во ниеден друг фан клуб. Едно запамтете дечки, големите очекувања носат и големи разочарувања...Се надевам дека грешам...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ко шо гледам не јадат со гол-разлика, а ако изгубиме ќе биде влошена уште т.е. ако изгубиме 90% ја губиме титулата оти до крај се ќе зависи од Сити, ако си тепаат двете до крај први ќе се :place:
Ќе се кристиме во Њукасал :) ако не извлечеме некој бод вечерва

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Што утакмици имате вие, а што Сити во ПЛ до крај ? (не вклучувајки ја оваа)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Парк изггуби конедиција после 30 минута нее веќе оној стариот! Евра си го лади на лева страна како и обично.. штета што нема кој да го замени! Мора у втора одма да влага Валенсиа ако сакаме да извадиме нешто повеќе инаку лошо ни с епишува!

Kajgana Shop

На врв Bottom