Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.809
- Поени од реакции
- 21.556
па затоа и го постирав .. за користење кој сака
Нормално дека не го виде, беше зафатен со плукање на играчите.ne go vidov golot da ti
--- надополнето: 2 април 2012 во 22:44 ---
polesno se dise fala bogu JANNGGGGG
ЅВЕР Е, јас бев тој што го пцујав се и сешто,но сега ми ја затна муцката.Него што ќе кажете за Давид сега? Има само 21 година, што ли ќе биде кога ќе дојде на годините на ВДС кога дојде во клубов....
Секој ден му се заблагодаувам на САФ што го донесе Де Геа место Стекеленбург... иако бев повеќе за вториов. Изгледа секој од нас прави грешки, освен Фергусон.Него што ќе кажете за Давид сега? Има само 21 година, што ли ќе биде кога ќе дојде на годините на ВДС кога дојде во клубов....
Ти и таквите ко тебе ....... Ајт да не се нервирам во прекрастана вечер, претпостави си што сакам да ти кажам.вака може до утре да си играме со подавањана средината....ако не го пуште јанг второ отиде и титула и утакмица и све....
Само кога ке го видам тој масонот.. ке му кажам убаво! Јас пак 2 во 2 jа играм, да ми ги врати парите!Нит 0-3 нит 1-2
Точниот резултат ке биде 0-2 (0-1 на полувреме), сега се слушнав со еден масон
Цело време одеа на нафрлени топки ниту еднаш не видов шут надвор од 16 метри до голот на ЛАВ. Со ваквите наши напади се бранеа ептен лесно Блекбурн. Си помислив дека Ферги ќе го пушти Јанг со интрукции да шутира и ете ти бомба на Валенсија а потоа и шут на Јанг.
И Џонс некако ми беше многу отсутен.