Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ферги добил писмо од ФА со опомена да не зборува во јавноста за новиот менаџер на Англија :pos::pos::pos::pos::pos:

И рекол на новинарката што го прашала дали е точно дека добил такво писмо и рекол да да, си ја збогатив колекцијата :pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Ilumious си утнала нешто во преводот :D

Sir Alex Ferguson has revealed that he is not allowed to give his opinion on who he thinks should be the next England boss. After previously suggesting that Harry Redknapp would be great for the job, the FA wrote to Ferguson and asked him not to discuss it any more.
The Premier League has written to me asking me not to talk about the England manager’s job, he said.
When asked why he had received the letter, he replied: I’ve absolutely no idea. I’m not supposed to discuss it.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Мислев на пеналот,онаа рака што беше.
пошто играчот со тело е надвор..
дали се свири пенал или не?
Не е ова кошарка пријателе... Во фудбал се гледа топката каде е.. Ај замисли голманот со телото е пред гол линијата, ги пружи рацете колку што му се долги (1 метар) и ја вади топката од гол.. Се важи голот или голманот е во терен, па нема гол?

Е сеа дали топката беше во шеснаесетник или на линија, тоа е друго 20.. Ама мислам дека беше внатре..

--- надополнето: 9 март 2012 во 13:46 ---
Хах , се будиш сабајле си викаш нов ден нови предизвици, си го пиеш утринското кафе гледаш надвор убав ден ... се додека не се запрашаш "што правев вчера" . И во еден момент се ти се стемнува ... па да гледав Јунајтед ахххххххххх .......

Сепак да го оставиме минатото и да гледаме кон иднината ...

Glory Glory Manchester United
Каков убав ден бе, ми се стемини уште кога станав и слушнав како тропоти дождот по олуците.. А не па да помислам што сум правел вчера :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Не е ова кошарка пријателе... Во фудбал се гледа топката каде е.. Ај замисли голманот со телото е пред гол линијата, ги пружи рацете колку што му се долги (1 метар) и ја вади топката од гол.. Се важи голот или голманот е во терен, па нема гол?
Коа игра јувентус важи ова правило :D
Во ред е пријателе,јас само прашав за правилото,немав намера да провоцирам и слично :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мислев на пеналот,онаа рака што беше.
пошто играчот со тело е надвор..
дали се свири пенал или не?
Се свири така.. А кога играчот е во 16ник а играл со рака надвор од него тогаш е индиректен.. Исто ти е на пример голманот да е во 16ник а да игра со рака надвор од него се свири индиректен удар...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.882
Поени од реакции
6.943
Ах бее...изгубија а? Ако ако, на грешките се учи..Ама многу грешки бе оваа година? :eek: Нека...На младите им треба ова. Нека оди една европска сезона јабана, не ќе играме секоја година финале. Иако секако не треба предвреме да се откажеме. Мислам дека пеналот ќе ни го спаси газот и со победа од 2 разлика таму одиме понатаму :vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
De Gea: "Every day I feel more at home here so I can see myself spending my whole career at United."

тоа се бара дечко (y)
Со овие киксови што ги прави, нема да ја дочека ниту 25-тата година во Јунајтед... (n)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Со овие киксови што ги прави, нема да ја дочека ниту 25-тата година во Јунајтед... (n)
Местена беше да доживееме дебакл,но овој им одбрани (не)одбранливи топки така да.. навистина искиксира и овој пат...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Следните дресови ќе одат со плус аксесоар - шамија. Јашаааа :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom