Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па кога голманот ти е МОТМ, тоа кажува се. Потсетете ме за играч на годината во мај да гласам за ДДГ, Еванс или Тони. Пошо никој друг не заслужува.
да да и против ВБА ќе игра викендов. Нани и Валенсија по крилата ако сакаме нешо од ова, ако не, правац дома.
Фросе, ме интересира од тебе коментар за 3тио гол шо ни го дадеа, целосен ако може. :)
А би сакал да гледаме заедно една утакмица у скоро време, на пример реваншо, коо ќе ги решеме у сред племенска населба, ем весело ќе биде, ем ќе коментираме. Одамна не сме гледале заедно. :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Фросе, ме интересира од тебе коментар за 3тио гол шо ни го дадеа, целосен ако може. :)
А би сакал да гледаме заедно една утакмица у скоро време, на пример реваншо, коо ќе ги решеме у сред племенска населба, ем весело ќе биде, ем ќе коментираме. Одамна не сме гледале заедно. :)
А ќе ме примите и мене у кланот ? :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
ке ги ебам ако не го поминат билбао со еден другар се кладив на 1000 денари и пијење во кафана до трт маме

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
ке ги ебам ако не го поминат билбао со еден другар се кладив на 1000 денари и пијење во кафана до трт маме
И јас праев опклада на Милка и Кока Кола.. Ќе ги поминеме, ќе видиш!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А ќе ме примите и мене у кланот ? :)
Да, дојди од моја страна, I have cookies :D

Генерал, ај ако си за утре во Агер :) Карвахал и вие другите исто што сте во можност :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да, дојди од моја страна, I have cookies :D

Генерал, ај ако си за утре во Агер :) Карвахал и вие другите исто што сте во можност :)
Го вртеш а? Ако, добро. :)
Утре не, за со Билбао реваншо, ако можеш ти тогај. Иначе јас оште го чекам коментааро за 3тио гол. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Го вртеш а? Ако, добро. :)
Утре не, за со Билбао реваншо, ако можеш ти тогај. Иначе јас оште го чекам коментааро за 3тио гол. :)
:)

Шта речи за третиот гол, не се разбраа ДДГ и Рафаел ама сепак Рафаел требаше да пази каде е племенскиот припадник што требаше да го чува:)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Поради фер плејот на Билбао го примивме 3тиот гол :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
:)

Шта речи за третиот гол, не се разбраа ДДГ и Рафаел ама сепак Рафаел требаше да пази каде е племенскиот припадник што требаше да го чува:)
Не ми е целта да серам по де Геа, особено сега коо енормно го зголемува неговото искуство и самодоверба у ПЛ, коо флева у форма, ама глупаво ми е да гледам как после секоо негова одбрана питаш дека се тие шо јаделе лајна за него. А сега, по еден таков гол не ни спомнуваш дека он и Рафаел не се разберале, а колко е кривица на Рафаел толко е и на голмано. Ама јбг, јас серам. :) Па и ќе гласаме за него как најдобар таа сезона, златен Валенсија, Керик, Сколс. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom