Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.586
Поени од реакции
6.322
Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет! :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет! :D
Што ќе биде, нека биде. Со нас ништо не се знае сепак оваа сезона. Не сакам многу да се залетуваме, зашто така викавме и кога гостувавме кај Базел и видовме што ни се случи потоа. Трпение. Следен натпревар ВБА. Да го испразниме гневот на нив најпрвин.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А што ќе ни се 2ца техничари ? Доволен е Руни, ако се двајцата техничари тогаш ќе кукаме демек немало кој да ја спроведе во гол, немало кој да налета на одбиена итн итн..
Пишав и претходно, Руни-Велбек се идеално решение во моментов, Чичарито си е за на клупа и ако се заплеткаат работите, оп еве го Чича одморен влага шуш муш и Серот со кренати раце одма! :D
Дефинитивно е така. Неколку пати имам кажано Велбек не е за 90 минути, а Чичарито не е за стартна постава, исто како што беше во времето Оле Гунар :)
Незнам зошто не го игра Велбек прва постава, па после 60та нека го стаи Хернандез. Во МНОГУ наврати овај потег се покажал како полн погодок.
Иначе за дефанзивата незнам дали приметувате дека кога Еванс игра со Рио е многу подобар, исто така и Смојлинг кога игра со Рио е топ. Работата е во тоа што немаше лидер во одбраната. Де Геа имаше екстра интервенции, али сепак, сеуште е премлад и неискусен за да ги распоредува. Пример на таа одбрана ВДС на гол да би бил, сосема подруго би се понашале (го потенцирам глупиот гол што го примивме ради Рафаел).

A

apidrone

Гостин
Како заклучивте дека Чичарито не е за у прва постава? Лани на Челзи кој им даде гол у 36та секунда? Целиот тим ни е килав, не е во него кривицата.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Па добро.. тоа се дешава еднаш на кој знае колку.
Јас сезонава немам видено како Чичарито дава гол кога бил прва постава.
Поготово 90% од головите му се после 70-80та минута.
(ако сум грешка корегирај ме) :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Како заклучивте дека Чичарито не е за у прва постава? Лани на Челзи кој им даде гол у 36та секунда? Целиот тим ни е килав, не е во него кривицата.
А ти кај заклучи дека целиот тим ни е килав? Со тоа што Ферги ротира во ова натпреварување и сака младите да ги стекне со Евро искуство? ПЛ му е мајката годинава брат, а таму допрва ќе има оган! ;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ајде без гајле, штом Арсенал го уби Милан после катастрофата од 4-0, што му ја мислите. Манчестер си е Манчестер, ќе им го најде лекот САФ во Шпанија и ќе идете понатаму.

Спортски поздрав!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Па добро.. тоа се дешава еднаш на кој знае колку.
Јас сезонава немам видено како Чичарито дава гол кога бил прва постава.
Поготово 90% од головите му се после 70-80та минута.
(ако сум грешка корегирај ме) :)
Против Ајакс, Свонси, Евертон, Њукасл, Стоук, Болтон...Единствено како резерва дал гол против Ливерпул и Челзи колку што ме држи сеќавањето за оваа сезона. Во моментов се наоѓа во лоша форма само...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
а се суди тоа или?
Во ваков случај не, зашто Евра брзо се ослободи од топката. Ама и ако се суди, според фер-плејот треба топката да ни биде вратена нас, а во случајов не беше така...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
а се суди тоа или?
Судијата му рекол на Јанг дека топката ферски ќе ни биде вратена на нас и нема да се шутира, нешто што не го направија фудбалерите на Билбао.

A

apidrone

Гостин
А ти кај заклучи дека целиот тим ни е килав? Со тоа што Ферги ротира во ова натпреварување и сака младите да ги стекне со Евро искуство? ПЛ му е мајката годинава брат, а таму допрва ќе има оган! ;)
Па ете и во ЛШ дозволивме од 2-0 еден Базел да ни начука 3 гола. Значи не е тоа од сега. По мене нема да биде катастрофа ако не освоиме ниеден трофеј, ако тоа значи транзиција и смена во генерациите. Сите тимови го доживуваат тоа.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Судијата му рекол на Јанг дека топката ферски ќе ни биде вратена на нас и нема да се шутира, нешто што не го направија фудбалерите на Билбао.
Мислев на пеналот,онаа рака што беше.
пошто играчот со тело е надвор..
дали се свири пенал или не?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Хах , се будиш сабајле си викаш нов ден нови предизвици, си го пиеш утринското кафе гледаш надвор убав ден ... се додека не се запрашаш "што правев вчера" . И во еден момент се ти се стемнува ... па да гледав Јунајтед ахххххххххх .......

Сепак да го оставиме минатото и да гледаме кон иднината ...

Glory Glory Manchester United

Kajgana Shop

На врв Bottom