- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.586
- Поени од реакции
- 6.322
Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет!
Што ќе биде, нека биде. Со нас ништо не се знае сепак оваа сезона. Не сакам многу да се залетуваме, зашто така викавме и кога гостувавме кај Базел и видовме што ни се случи потоа. Трпение. Следен натпревар ВБА. Да го испразниме гневот на нив најпрвин.Во сред Баскија, во пеколната атмосфера што не очекува ќе се издигнеме од пепелта како птицата феникс и ќе го замолчиме цел свет!
Дефинитивно е така. Неколку пати имам кажано Велбек не е за 90 минути, а Чичарито не е за стартна постава, исто како што беше во времето Оле ГунарА што ќе ни се 2ца техничари ? Доволен е Руни, ако се двајцата техничари тогаш ќе кукаме демек немало кој да ја спроведе во гол, немало кој да налета на одбиена итн итн..
Пишав и претходно, Руни-Велбек се идеално решение во моментов, Чичарито си е за на клупа и ако се заплеткаат работите, оп еве го Чича одморен влага шуш муш и Серот со кренати раце одма!
А ти кај заклучи дека целиот тим ни е килав? Со тоа што Ферги ротира во ова натпреварување и сака младите да ги стекне со Евро искуство? ПЛ му е мајката годинава брат, а таму допрва ќе има оган!Како заклучивте дека Чичарито не е за у прва постава? Лани на Челзи кој им даде гол у 36та секунда? Целиот тим ни е килав, не е во него кривицата.
Против Ајакс, Свонси, Евертон, Њукасл, Стоук, Болтон...Единствено како резерва дал гол против Ливерпул и Челзи колку што ме држи сеќавањето за оваа сезона. Во моментов се наоѓа во лоша форма само...Па добро.. тоа се дешава еднаш на кој знае колку.
Јас сезонава немам видено како Чичарито дава гол кога бил прва постава.
Поготово 90% од головите му се после 70-80та минута.
(ако сум грешка корегирај ме)
а се суди тоа или?Руката беше внатре http://www.golovi.net/513772/Man_Utd_vs_Bilbao_izvestaj.html
Во ваков случај не, зашто Евра брзо се ослободи од топката. Ама и ако се суди, според фер-плејот треба топката да ни биде вратена нас, а во случајов не беше така...а се суди тоа или?
Судијата му рекол на Јанг дека топката ферски ќе ни биде вратена на нас и нема да се шутира, нешто што не го направија фудбалерите на Билбао.а се суди тоа или?
Па ете и во ЛШ дозволивме од 2-0 еден Базел да ни начука 3 гола. Значи не е тоа од сега. По мене нема да биде катастрофа ако не освоиме ниеден трофеј, ако тоа значи транзиција и смена во генерациите. Сите тимови го доживуваат тоа.А ти кај заклучи дека целиот тим ни е килав? Со тоа што Ферги ротира во ова натпреварување и сака младите да ги стекне со Евро искуство? ПЛ му е мајката годинава брат, а таму допрва ќе има оган!
Мислев на пеналот,онаа рака што беше.Судијата му рекол на Јанг дека топката ферски ќе ни биде вратена на нас и нема да се шутира, нешто што не го направија фудбалерите на Билбао.
duri ova plocava mu kaza deka treba da menja