Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.335
Поени од реакции
9.497
Шо сакате кажувајте овој келчово си зема средно мизерни фудбалери и екс ајакс фудбалери за авторитет да глуми, ама идиотот в од визија нема.
Погрешно си не разбрал, не е келчото решение, мора и некои ликови да почнат фудбал да играат или да си заминат. Додека не се откачиме од нив нема да се подобри ситуацијата во клубот.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
875
Поени од реакции
1.157
Погрешно си не разбрал, не е келчото решение, мора и некои ликови да почнат фудбал да играат или да си заминат. Додека не се откачиме од нив нема да се подобри ситуацијата во клубот.
Од кого да се откачиме се е купено по желба на овој глупиов. Немој да мислиш дека сум хејтер, ко освои ФА куп прв бев за да му дадат шанса, ама прелош е.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
347
Роналдо џам ќе свиткаше, со играч помалку беше тимот со него. Едноставно годините го изедоа нема потреба да се плаче по него.
Очајно ни треба ЛИДЕР на теренот, секогаш имавме некого а сеа курац гол. Од бесен фудбал се сведовме на мизерни пимплачи и лигуши. Ова не мојот Јунајтед!

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.335
Поени од реакции
9.497
Од кого да се откачиме се е купено по желба на овој глупиов. Немој да мислиш дека сум хејтер, ко освои ФА куп прв бев за да му дадат шанса, ама прелош е.
Немам намера да го бранам но истото го правевме 5 пати нешто мора да се смени.
Погледни ги топчињата ги изритаа Озил, Обамејанг, Гуендузи,Тореира,Тирјни и цреповите Мустафи и Сократис, додека Рамсдејл го доведе па го изрита.
За кај нас може да нагаѓаме само кои се, ма да се гледа кои водат инает Бруно, Шо, Рашфорд се играчи кои се доста влијателни во соблекувалната а си тераат по свое. За дошљаци кои не покажаа ништо списокот е голем Маунт, Каземиро, Ентони.
ПС слободно додадете уште некого кого сум испуштил немам никаква намера да бранам никого. Вината ја гледам и кај играчите и кај менаџерот.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Немам намера да го бранам но истото го правевме 5 пати нешто мора да се смени.
Погледни ги топчињата ги изритаа Озил, Обамејанг, Гуендузи,Тореира,Тирјни и цреповите Мустафи и Сократис, додека Рамсдејл го доведе па го изрита.
За кај нас може да нагаѓаме само кои се, ма да се гледа кои водат инает Бруно, Шо, Рашфорд се играчи кои се доста влијателни во соблекувалната а си тераат по свое. За дошљаци кои не покажаа ништо списокот е голем Маунт, Каземиро, Ентони.
ПС слободно додадете уште некого кого сум испуштил немам никаква намера да бранам никого. Вината ја гледам и кај играчите и кај менаџерот.
Нека го остават до Нова година и така отиде сезонава. Ако има напредок нека му дадат до крај на сезона ама на лето мора да го менат.Дури и куп да земе не е за мене доволно зошто ако не сме топ 4 што е невозможно сега за мене не е успешна.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.335
Поени од реакции
9.497

Шо мислите за штоперите кога ќе се врати момчево.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
875
Поени од реакции
1.157
Овие ножина само да дувни ветар че се олцни. Каков штопер е овој бе.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Само што оваа констатација секој разумен ќе ја донесеше уште пред година и кусур, оттогаш беше кристално јасно. Се надевам оние што ни се на нож дека влијаат и диктираат побуни триста чуда дека вистински ќе си ја завршат работата овојпат и ќе активираат мод куроболие до бескрај. Кога управата има ваков мочан почеток што кој кур па тие да глумат спартанци...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Една од многуте грешки на келчото.
По мастермајндот со ДеГеа требаше да си иде келчото ама некои мислеа дека треба да имаме модерен голман, дека нема пресинг да ни играат веќе итн итн
Како и да е пишав уште пред да почне сезоната дека е пропадната штом го оставија џабе се вадеше на тоа дека минатата сезона имал премногу повредени играчи

Kajgana Shop

На врв Bottom