Келчово беше доџо практичар на играње алфа и омега во тимот и ги избрка роналдо, де геа и кавани мислам не му продолжи договоро и гледајте колку сме килави на тие позиции.
Роналдо џам ќе свиткаше, со играч помалку беше тимот со него. Едноставно годините го изедоа нема потреба да се плаче по него.
кавани си беше доста добар е сега зашто не се продолжи со него уште ми е нерешена мистерија. Ако ништо друго од него можеа да учат
Промената на голот во тој момент ни требаше буквално колку куршум у глава. Да не се разбереме погрешно де гора не беше најкомплетен голман во свет ама за циганов беше професор доктор
Се постави некоја интелигентна структура над менаџерот што разбира фудбал (барем така се збори на форумов и по твитер. Од тоа што до сега направија сум се уште резервиран, го поддржаа келчо до сега и не им даваат на некои фаци у соблекувална да се над него, ама со купувањата на играчи и не направија нешто посебно. Искрено за Мазрауи бев скептик поради неговата историја со повреди ама дечкото одлично се погоди до сега. Де лихт за таа цена беше буквално самоубиство, ликот после ајакс дно допре каде и да отиде а се очекуваше да е еден од најдобрите во Европа. Угарте не можам да кажам ништо бит сум го гледал бит па нешто изигра до сега во јунајтед, тоа што склопил 90 минути вкупно не значи дека веќе е оформено мислење за него
зиркзе ми е нерешена мистерија една утакмица доаѓа и игра пристојно (би рекол супер ама не дека е нешто вау туку само малку двои од овој очај што го гледаме) за следната да пробие дно поголемо од сите останати заедно. Искрено се надевам дека ќе го поддржат келавиов барем до крај на сезона и ќе се обидат да го лоцираат канцерот до тогаш а зашто да не и да превземаат нешто околу тоа