Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шо сакате кажувајте овој келчово си зема средно мизерни фудбалери и екс ајакс фудбалери за авторитет да глуми, ама идиотот в од визија нема.
Погрешно си не разбрал, не е келчото решение, мора и некои ликови да почнат фудбал да играат или да си заминат. Додека не се откачиме од нив нема да се подобри ситуацијата во клубот.

Погрешно си не разбрал, не е келчото решение, мора и некои ликови да почнат фудбал да играат или да си заминат. Додека не се откачиме од нив нема да се подобри ситуацијата во клубот.

Од кого да се откачиме се е купено по желба на овој глупиов. Немој да мислиш дека сум хејтер, ко освои ФА куп прв бев за да му дадат шанса, ама прелош е.

Роналдо џам ќе свиткаше, со играч помалку беше тимот со него. Едноставно годините го изедоа нема потреба да се плаче по него.
Очајно ни треба ЛИДЕР на теренот, секогаш имавме некого а сеа курац гол. Од бесен фудбал се сведовме на мизерни пимплачи и лигуши. Ова не мојот Јунајтед!

Од кого да се откачиме се е купено по желба на овој глупиов. Немој да мислиш дека сум хејтер, ко освои ФА куп прв бев за да му дадат шанса, ама прелош е.
Немам намера да го бранам но истото го правевме 5 пати нешто мора да се смени.
Погледни ги топчињата ги изритаа Озил, Обамејанг, Гуендузи,Тореира,Тирјни и цреповите Мустафи и Сократис, додека Рамсдејл го доведе па го изрита.
За кај нас може да нагаѓаме само кои се, ма да се гледа кои водат инает Бруно, Шо, Рашфорд се играчи кои се доста влијателни во соблекувалната а си тераат по свое. За дошљаци кои не покажаа ништо списокот е голем Маунт, Каземиро, Ентони.
ПС слободно додадете уште некого кого сум испуштил немам никаква намера да бранам никого. Вината ја гледам и кај играчите и кај менаџерот.

Немам намера да го бранам но истото го правевме 5 пати нешто мора да се смени.
Погледни ги топчињата ги изритаа Озил, Обамејанг, Гуендузи,Тореира,Тирјни и цреповите Мустафи и Сократис, додека Рамсдејл го доведе па го изрита.
За кај нас може да нагаѓаме само кои се, ма да се гледа кои водат инает Бруно, Шо, Рашфорд се играчи кои се доста влијателни во соблекувалната а си тераат по свое. За дошљаци кои не покажаа ништо списокот е голем Маунт, Каземиро, Ентони.
ПС слободно додадете уште некого кого сум испуштил немам никаква намера да бранам никого. Вината ја гледам и кај играчите и кај менаџерот.
Нека го остават до Нова година и така отиде сезонава. Ако има напредок нека му дадат до крај на сезона ама на лето мора да го менат.Дури и куп да земе не е за мене доволно зошто ако не сме топ 4 што е невозможно сега за мене не е успешна.

Шо мислите за штоперите кога ќе се врати момчево.

Овие ножина само да дувни ветар че се олцни. Каков штопер е овој бе.

Само што оваа констатација секој разумен ќе ја донесеше уште пред година и кусур, оттогаш беше кристално јасно. Се надевам оние што ни се на нож дека влијаат и диктираат побуни триста чуда дека вистински ќе си ја завршат работата овојпат и ќе активираат мод куроболие до бескрај. Кога управата има ваков мочан почеток што кој кур па тие да глумат спартанци...

Една од многуте грешки на келчото.
По мастермајндот со ДеГеа требаше да си иде келчото ама некои мислеа дека треба да имаме модерен голман, дека нема пресинг да ни играат веќе итн итн
Како и да е пишав уште пред да почне сезоната дека е пропадната штом го оставија џабе се вадеше на тоа дека минатата сезона имал премногу повредени играчи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom