Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:30 ---
Воопшто не е лош, меѓутоа тука гледам дека СЕКОГАШ е пред играч, значи воопшто не прати офсајд трап. А во премиер лигава има премногу брзи напаѓачи, така да ќе го истурат.
Како и да е. Се гледа дечкото дека е многу талентиран, доста добро ја лепи топката, така да ферги знае што треба да прави со него. Браво.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Off topic ali morav :):):)

--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:18 ---
za site so ne znaat harry moze ke ide u zatvor za neplakjanje na danok

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ама како го заеба Ферги Морисон тоа е нешто неверојатно. На денот на кој неписмениот потпиша со Вест Хем, му даде деби на Погба. Додека Погба играше пред 75,000 на Олд Трафорд, Морисон гледаше како Ипсвич ги тресе Вест Хем 5-1 :ROFLMAO:

Тоа што се одолговлекува со договорот на Погба е затоа што сменил агент неколкупати и има застој во преговорите, ќе се средело се набрзо, самиот Погба сакал да остане тука.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Нека му е срекен,и дај боже да му падне сапунчето после тренинг.:sneaky:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.957
Phill одамна “работи“ за нас во друга фирма :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Gonçalo Lopes, a journo for Diário de Notícias, says that both Javi Garcia and Nicolas Gaitan are almost certain to join MUFC in summer. But someone from a english club called yesterday to Javi Garcia's agent trying to know if he had agreed with United. Story about Javi Garcia confirmed. Arsenal tried to know if United has already an agreement with him. :pos:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.199
А овој Хави Гарсија што позиција игра ? Немам го гледано само знам дека е дете на Реал :) ај ако знае некој нека ми каже

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А овој Хави Гарсија што позиција игра ? Немам го гледано само знам дека е дете на Реал :) ај ако знае некој нека ми каже
Мислам дека игра DMF,така нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom