Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Javi е по правило централен мидлфилдер кој може да игра како деструктивец нешто DMC/MC нешто како Џек Родвел во Англија и дефинитивно после Харгривс ни треба таков тип на играч во клубот за да не го форсираме Керик постојано да игра деструктивец.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.199
Епа одлично баш такав профил на играч ни треба на нас. Нешто САФ почна многу шпанци да доведува :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Paul ScholesFew could have expected Scholesy to be included in a Player of the Month poll at the start of this month, but his retirement U-turn has already yielded dividends. The ginger wizard has slotted back into his old role seamlessly and capped his (second) full United debut with a goal in the win over Bolton in front of the delighted Old Trafford faithful
Секогаш се смеам кога ке му го прочитам прекарот на Сколси :pos:
Бтв за мене ЛАВ и Сколс играчи за јануари.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.199
Pep Guardiola :
Antonio Valencia is the best winger in the world at the moment.:cuc:
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 21:26 ---
Абе што се случи со Клеверли нели требаше да се врати за натпреварот со Ливерпул ? Би било интересно доклоку Клверли е фит да играат со Погба у прв тим против Ајакс мислам дека одлично би функционирала средината :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.725
Поени од реакции
43.791
Гледам преглед кај бугариве и овој коментаторот вика... На Јунајтед им фалеа 11 првотимци на мечот против Стоук :D.. Додуша и не е смешно, ама интересно звучи.. Цел тим..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Гледам преглед кај бугариве и овој коментаторот вика... На Јунајтед им фалеа 11 првотимци на мечот против Стоук :D.. Додуша и не е смешно, ама интересно звучи.. Цел тим..
Ако ја освоиме оваа титула, Манчини и остали ко него најдобро у пензија да си одат. Најсериозно. Замислете на Реал, Јувентус, Баерн, да им се повредат скелетите на тимот (Икер - Рамос - Роналдо), (Буфон - Киелини - Видал - Матри), (Ноер - Лам - Швајни - Робен), мислите ќе имаат шанси за титула ко нас? Барса не ја спомнав зошто ете, гледате како е кога се има повеќе повредени што се случува. А Ферги со минимум 11 повредени не држи во two horse race трка за титулата со тим кој има во просек по 1-2 повредени и играчи севкупно вредни 1 милијарда фунти.
Помислете само што би им се десило на Сити да им се повредат Харт, Лемон пентс, Компани, Агуеро, Силва, камоли па 11. Еден Компани им го немаше 4 утакмици па се испокиксаа.

Заклучок? Fergie > all.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.199
Подобра вест здравје време е да се победи Челзи во ПЛ на нивниот Стемрорд Бриџ оданама немаме победа на тој стадион ама сезонава се рушат такви традиции се надева дека во недела нема да се исклучок :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
ахаха саф го пердаши хансен кај стигне..

И Чичарито против Челзи обавезно, со оглед на брзината на нивните дефанзивци а и историјата што ја има Чича со Луиз ( :pos: ).

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ја би чича да игра,да даде еден гол како инзаги :pos:Не он,него топката него да го удри како тогаш во комјунити или што беше кога го даде :ROFLMAO:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.553
Поени од реакции
4.199
:pos:Плус Чичарито обожава да им дава голови на Челзи лани им даде 1 у Шилдот(укикатен:) ) и еден во ЛШ време е и во ПЛ да им даде:). АМа најинтересно ќе биде да видеме кој ќе го чува ЛАВ-от јас би сакал да биде Паоло Ферера :D
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:35 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom