Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
И во ПЛ им даде гол. И тоа во прва минута.Плус Чичарито обожава да им дава голови на Челзи лани им даде 1 у Шилдот(укикатен ) и еден во ЛШ време е и во ПЛ да им даде. АМа најинтересно ќе биде да видеме кој ќе го чува ЛАВ-от јас би сакал да биде Паоло Ферера
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:35 ---
Имаме лани, али во ЛШПодобра вест здравје време е да се победи Челзи во ПЛ на нивниот Стемрорд Бриџ оданама немаме победа на тој стадион ама сезонава се рушат такви традиции се надева дека во недела нема да се исклучок
Нема да е вторава пижама, бел ќе биде дресот. А црвенава за жал ќе биде
Јас освен за спиење ќе ја користам и за играње шах.Нема да е вторава пижама, бел ќе биде дресот. А црвенава за жал ќе биде
У Стружанка има убави долни вакви за комплет да си направимеЈас освен за спиење ќе ја користам и за играње шах.
Интересни се дресовиве, не се лоши до толку.Нема да е вторава пижама, бел ќе биде дресот. А црвенава за жал ќе биде
А може и под кошула при излагање!Јас освен за спиење ќе ја користам и за играње шах.
Да да сега ми текна во 36 та секудна кога им го дадеИ во ПЛ им даде гол. И тоа во прва минута.
2-1 таа утакмица заврши.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:45 ---
Омилена боја - карирана мене ми стојат кул, уникатни така уште сега сум мераклија за купување.