Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:30 ---

Воопшто не е лош, меѓутоа тука гледам дека СЕКОГАШ е пред играч, значи воопшто не прати офсајд трап. А во премиер лигава има премногу брзи напаѓачи, така да ќе го истурат.
Како и да е. Се гледа дечкото дека е многу талентиран, доста добро ја лепи топката, така да ферги знае што треба да прави со него. Браво.

Off topic ali morav :):):)
Arry.jpg

--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:18 ---
za site so ne znaat harry moze ke ide u zatvor za neplakjanje na danok

Ама како го заеба Ферги Морисон тоа е нешто неверојатно. На денот на кој неписмениот потпиша со Вест Хем, му даде деби на Погба. Додека Погба играше пред 75,000 на Олд Трафорд, Морисон гледаше како Ипсвич ги тресе Вест Хем 5-1 :ROFLMAO:

Тоа што се одолговлекува со договорот на Погба е затоа што сменил агент неколкупати и има застој во преговорите, ќе се средело се набрзо, самиот Погба сакал да остане тука.

Нека му е срекен,и дај боже да му падне сапунчето после тренинг.:sneaky:

Phill одамна “работи“ за нас во друга фирма :pos:

Gonçalo Lopes, a journo for Diário de Notícias, says that both Javi Garcia and Nicolas Gaitan are almost certain to join MUFC in summer. But someone from a english club called yesterday to Javi Garcia's agent trying to know if he had agreed with United. Story about Javi Garcia confirmed. Arsenal tried to know if United has already an agreement with him. :pos:

А овој Хави Гарсија што позиција игра ? Немам го гледано само знам дека е дете на Реал :) ај ако знае некој нека ми каже

А овој Хави Гарсија што позиција игра ? Немам го гледано само знам дека е дете на Реал :) ај ако знае некој нека ми каже
Мислам дека игра DMF,така нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom