Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Му тргна на Гибсон со проектилите :icon_lol:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Пак чист пенал над Евра, ах бе Стоук...Еве го Погба место Хернандез. Конечно.

едит: Eшли Кол поцрвене пред дербито на Стемфорд. Се поклопуваат коцките за пантерот Валенсија!:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие од Стоук не знаат топка ЧИСТО да одземат еј. Не ми е толку до тоа што не ни досудија колку до тоа што може да ни повредат некој без везе.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Хахах Гибсон :D Не ми се верува. Ако не може да му помогне на Јунајтед дирекно тоа го прави индирекно.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Честито победа! одлична игра!
Малце оф.. бербатов бе како успеа да го утнеш тоа. Сум срипал ко луд пошо ја чекав на ливче 1 3+

A

apidrone

Гостин
Видовте Бербатов што утна на крај? Ќе има хејтање? Или не изгубивме поени ради тоа, па нема да има хејтање како што имаше за Де Геа?
Честито нека е.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Намерно промаши Берба само за да не ја фатиш, знаеш дека ова се негови позиции^^ :icon_lol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Who the fuck is Morison?We have PAUL POGBA :D Ако не биде врвен играч некој ден си го сечам мурџо... Каша попара ги напраи овие од Стоук за 15 минути,ферги треба да го игра почесто....
Честито победа задоволен сум у главно,едино треба да се врат Клеверли или Андо плеј ни треба!Сколс класика,а за ЛАВ немам зборови ...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Одлично игра рутинска победа плус шити изгуби и сега у недела не очекува тешка утакмица со челзи

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Замислете што ќе биде средината со Сколс, Керик и Клеверли.

Darron Gibson - once a red, always a red!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Заборајв да коментирам за Погба.. Колку бара дајте му ги.. ваков играч не смее да се пропушти. Само кој центаршут го има... колку пати само ги исфрли игралите на Стоук!
Алал нека му е! А и мора да добива повеќе шанса!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Добро изигравме задоволен сум и од играта и од резултатот :). Валенсија повторно одличен исто така добро деби во ПЛ за Погба треба да добива шанса повеќе се гледа дека има талент и може да се развие во одличен играч и мило ми е за Гибсон што му крена во Евертон и што им скина 3 важни бодови на селаните

Kajgana Shop

На врв Bottom