Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Маааа го носам Гибси на аватар до крај на сезона :love::love:
Него од кога се врати Сколси џинџер принс доминираме во играта.Се е супер но слаба реализација која мора да се подобри.ѓ
И не уништи судијава најмалце 4 пенали требаше да има :cautious:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Пол Сколс МОТМ за мене.. Иако цел тим изигра на ниво, освен Смолинг.. Денеска играта ни беше супер.. Лежерно, полека полека.. Уште да дадовме гол од игра, ама и не е толку битно тоа.. Валенсија секој натпревар е се појак и појак.. Веќе неколку пати имам кажано дека е машина од човек.. Керик потврдува дека оваа сезона е во супер форма, а Еванс ме изненади позитивно.. И за крај едно :cuc: за Пол Погба.. Ме воодушеви детото.. Само да си го задржиме и ќе имаме врвен фудбалер за некоја година... Честито победа! ГЛОРИ!

П

Пепси_

Гостин
овој погба растура мора да го игра по често се крие голем џавол во него.....

на бербатов му ја утнале фризурата и за тоа разочаран стоеше се испромаши.....

валенЦија е секс машина....

еванс....уау човече самодоверба набилдал аплауз конечно ќе се оправе (да се надеваме)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Првата реченица на официјалната страна за Морисон:
Manchester-born Morrison, who turns 19 on 2 February
... епик:)

Иначе супер ни е тимов моментално, ги газиме смешнине наредна лагано :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.603
Лејм меч, ама 3 бода и дишење во врат на циганите се нешто непроценливо. Поздрав до гибсон!
GLORY!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Море море ги згазивме, иако не дадовме гол од игра ... сепак најмалце имаше 5 пенали!
Од кога пристигна Сколс играва ни се крена 2 класи погоре, нон стоп ја држиме топката во наши нозе :icon_mrgr:
Црнчево Погба само една гестикулација ќе направам ... :cuc:
За жал гледав до 75 мин. не знам што промаршил Бербатов ама ајТ тепавме не е важно :P
GGMU!
Гибсон злато вредиш мајчин продолжи така!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ешли Кол нема да игра за Челзи против нас, штета. Секогаш ми е забавно да гледам како Тони го препотува и фрустрира.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ќе искоментирам нешто за Керик, ама тоа е мое мислење. Осеќам дека кога игра со Флеч мора да игра многу подефанзивно и тогаш не успева да го покаже својот максимум. Еве од кога е Флеч повреден и игра послободно во средината се гледа разликата. Инаку Погба ќе биде играчиште. Сега САФ може сите карти да ги удри на добар развој на малиов откако веќе Морисон си замина. Каква ориентација,осет за паси и техника има, тоа е неверојатно. Нов договор одма да потпиши пошто ваков потенцијал не смее да се испушти.

Kajgana Shop

На врв Bottom