Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Се поинтензивни се шпекулациите за Ензо, ама 120 мил да дадеш на него а има уште доста позиции за пополнување не е нормално.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Тие се тие мастери на спинот. Пред неполни 24 часа Ливерпул со Гакпо ти го начукува до третиот крајник у уста, за наредниот ден ти да излезеш со патетична “патка“ потенцирајќи дека си во пол-позиција пред истиот тој Ливерпул за XY играч.. :icon_lol::icon_lol:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Тие се тие мастери на спинот. Пред неполни 24 часа Ливерпул со Гакпо ти го начукува до третиот крајник у уста, за наредниот ден ти да излезеш со патетична “патка“ потенцирајќи дека си во пол-позиција пред истиот тој Ливерпул за XY играч.. :icon_lol::icon_lol:
Пак исто :D :D Во полпозиција бевме и за Гакпо сега сме за Фернандез и за Феликс .. ПР от си ја обработува задачата перфектно.. И новинарите појма немат само стават мислења заради кликови ..Додека не видам некој со дресот во рака неверувам на никој..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Јас кога ќе го напишам името од Жоан Феликс на google ми излегува дека целосното име му е João Félix Sequeira, никаде не гледам Betinho. Исправи ме ако грешам
Се заебава некој очигледно

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Тоа што не лупнаа пари на комплетно непотребен играч како Гакпо значи дека некој конечно го вклучил мозокот. Гакпо му требаше на Јунајтед како дупка во главата.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
Oдбранава вечерва ке биде изгледа пак комбинирана. Се шушка дека Мегваер е уште болен.
Автоматски споено мислење:

И со прва постава не може да се одбраниме саглам, а тек комбиниранава. Ме фаќа некое лошо чувство за утакмицава.

Последно уредено:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.749
Поени од реакции
11.642
Имаше коментари под сликата демек затоа секогаш се смее на терен и дека лоша му била формата пошто доаѓал "изморен" на утакмици if you know what I mean :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.946
Поени од реакции
30.942
Режисерот сите не избришани камери ги погоди

Kajgana Shop

На врв Bottom