Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
Не се зезај немаат пари за Гакпо, Леао ќе го донесат.
Најверојатно ќе одат по Феликс или по Депај на позајмица.
ПС или ќе се завратат по Арнаутович. :pos:
Нам не ни треба ни Феликс ни Леао моментално туку расен голгетер. Феликс додуша би сакал да го земеме, може да игра и лево и десетка и лљжна 9ка, ќе отвори многу опции но приоритет мора да биде шпиц, фокс ин д бокс.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Нам не ни треба ни Феликс ни Леао моментално туку расен голгетер. Феликс додуша би сакал да го земеме, може да игра и лево и десетка и лљжна 9ка, ќе отвори многу опции но приоритет мора да биде шпиц, фокс ин д бокс.
Таков играч тешко во јануари. Единствено на Кејн да лупнат пари летото. Нека го земат Феликс на позајмица сега да имаме опција плус во напад и тоа е тоа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.765
Поени од реакции
10.069
Зошто не го постирал типецов на 10ти?
Врска нема оваа, само пробуваат да го намалат гневот на навивачите.
@ManUtdChampions @reddevil4ever
Муабетот ми е дека немаме шанси со Леао.
Сите би сакале да видиме шпиц ама тоа во јануари не верувам дека ќе се случи.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.897
Поени од реакции
22.980
Таков играч тешко во јануари. Единствено на Кејн да лупнат пари летото. Нека го земат Феликс на позајмица сега да имаме опција плус во напад и тоа е тоа.
Тешко и Феликс да го земеме,Челзи биле во полпозиција..Јунајте како и обично ќе зема некој истрошен шпиц ( Депај ) и ќе тапка во место.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Зошто не го постирал типецов на 10ти?
Врска нема оваа, само пробуваат да го намалат гневот на навивачите.
@ManUtdChampions @reddevil4ever
Муабетот ми е дека немаме шанси со Леао.
Сите би сакале да видиме шпиц ама тоа во јануари не верувам дека ќе се случи.
Има и на 11 декември објавено тоа подолу што е цитираното.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
кога се збори за позајмица, секогаш е тука Мората :pos:
уште ние не си ја пробавме "среќата" со него... сеа е совршен момент...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.758
Поени од реакции
9.535
Фит Марсиал ќе биде секогаш прв избор на 9ка кај Тен Хаг до крајов на сезоната според мене.

Нас ни треба 9ка која има јака реализација.

Според мене ќе биде добра зделка Феликс на позајмица зошто може да игра во системов на Тен Хаг. Ако има опција за трансфер уште подобро.

Гакпо е добар играч. Објективно за парите и не е преплатен. Дали тоа што имаме многу играчи на таа позиција и не е класична 9ка е причината што не пробавме да го купиме ќе кажи времето.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.427
Поени од реакции
7.125
Фит Марсиал ќе биде секогаш прв избор на 9ка кај Тен Хаг до крајов на сезоната според мене.

Нас ни треба 9ка која има јака реализација.

Според мене ќе биде добра зделка Феликс на позајмица зошто може да игра во системов на Тен Хаг. Ако има опција за трансфер уште подобро.

Гакпо е добар играч. Објективно за парите и не е преплатен. Дали тоа што имаме многу играчи на таа позиција и не е класична 9ка е причината што не пробавме да го купиме ќе кажи времето.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Или пробавме да го купиме ама како и во многу случaи до сега, а се појави друг клуб, го завршува трансферот за 2 дена, а на нашиве им требаат месеци.

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.528
Срамота е ова со Гакпо, испопромашија еден тон добри играчи заради неспособност. Влада на фиром ли е или Манју, брука.
Го сакав Гакпо ама штом него не можат да го пазарат, тогаш ни Белингам ни Рајс ќе дојдат. Ќе гледаме некои нови ашљаци.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
То е то што фалеше дури беше светското, жалопојки за било кој потег од управата. :love:

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243

Kajgana Shop

На врв Bottom