Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.269
Tрансферот е скоро при крај, нема да имаат време да не избричат :pos:

Член од
13 мај 2016
Мислења
500
Поени од реакции
960
Браво за скаузериве ако стварно го земат..
Имаат напаѓач кој што го платија 100мил и не го бива и после само 6 месеци идат на нов играч..
А ние имаме напаѓач кој......уствари немаме..ама сме во стилот "да разгледаме па ќе се вратиме"

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
Браво за скаузериве ако стварно го земат..
Имаат напаѓач кој што го платија 100мил и не го бива и после само 6 месеци идат на нов играч..
А ние имаме напаѓач кој......уствари немаме..ама сме во стилот "да разгледаме па ќе се вратиме"
го земаа веќее... луиз диаз им е повреден..

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Замина овај...ццц како бе нели блиску беа до договор.
Screenshot_20221226-230249_Facebook.jpg

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.897
Поени од реакции
22.980
Овие од управата ако знаат кај терат јас глава сечам...Да им ебам се живо у фамилија.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
А зошто управата би лупнала 50-60 милиони за најпокриената позиција во тимов? Ги имаме Рашфорд кој е подобар од Гакпо и Гарначо кој полека се пробива во првиот тим. А да не го заборавиме и Санчо за кој лупнавме 100 милиони.

За мене Гакпо имаше смисла да дојде само ако Рашфорд не продолжи договор. Ќе го видиме во Ливерпул, од тоа што видов на СП, добар финишер е но ми нема експлозивност за ПЛ.

Леао и Феликс би ги земал во секое време пред Гакпо(доколку имаме потреба од играч кој ќе оперира од лево).

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.765
Поени од реакции
10.069
А зошто управата би лупнала 50-60 милиони за најпокриената позиција во тимов? Ги имаме Рашфорд кој е подобар од Гакпо и Гарначо кој полека се пробива во првиот тим. А да не го заборавиме и Санчо за кој лупнавме 100 милиони.

За мене Гакпо имаше смисла да дојде само ако Рашфорд не продолжи договор. Ќе го видиме во Ливерпул, од тоа што видов на СП, добар финишер е но ми нема експлозивност за ПЛ.

Леао и Феликс би ги земал во секое време пред Гакпо(доколку имаме потреба од играч кој ќе оперира од лево).
Не се зезај немаат пари за Гакпо, Леао ќе го донесат.
Најверојатно ќе одат по Феликс или по Депај на позајмица.
ПС или ќе се завратат по Арнаутович. :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Не се зезај немаат пари за Гакпо, Леао ќе го донесат.
Најверојатно ќе одат по Феликс или по Депај на позајмица.
ПС или ќе се завратат по Арнаутович. :pos:
Ако одлучиле дека не треба да дадат 50-60м за Гакпо, не значи и дека ги немаат.

Феликс ако го носат на позајмица, бар нека договорат опција за откуп. Ако му легне ПЛ, да може лесно да си го откупиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom