Рашфорд, Шо и Фред ќе имаат поголема плата исто и Де геа ќе му се намали платата али нтешко дека ќе е под 250К.Имајте на памет дека се исчистивме од високи договори на Погба, Роналдо, Лингард, Мата, Кавани... На пат е и на ДДГ да му се намали платата. Кога се планираат средствата на среден рок, голем фактор игра оптовареноста на платите во однос на вкупните приходи. Сега тој показател ни е сериозно намален.
Му продолжија +1 за да не е слободен играч. Нема да ме изненади доколку го продадат летото.Фред? Не се сериозни ако му продолжат договор...
I hope. Од средината Дони па Фред ми се на трансфер листа.Му продолжија +1 за да не е слободен играч. Нема да ме изненади доколку го продадат летото.
За Белингам немаме никаква шанса да го донесеме и утре да не преземат арапи. Ливерпул, Сити или Реал тие се следните клубови на Белингам.I hope. Од средината Дони па Фред ми се на трансфер листа.
Касемиро, Бруно, Ериксен се топ, Скот за на клупа е ок. Белингам или Енцо би било одлично да се донесе. И еден поофанзивен за ротација.
Од Дортмунд куче не би земал веќеЗа Белингам немаме никаква шанса да го донесеме и утре да не преземат арапи. Ливерпул, Сити или Реал тие се следните клубови на Белингам.
ама дечкото е буквално машина... моментално е единствениот англичанец шо вреди баш толку колку што го проценуваат, можда и повеќе затоа шо има само 19 години... не верувам дека ќе заврши кај нас, а ни во Ливерпул.... Сити ми делуваат како најголеми фаворити, па после тоа Реал... ние би биле задоволни ако успееме Енцо Фернандез да го упецаме, ама како шо стојат работиве ќе имаме Френки де Јонг volume 2 летово...Од Дортмунд куче не би земал веќе
Исто. Ништо што земавме од таму не се погоди .. Кагава , Микитаријан , Санчо. Премногу пари а на терен ништо..Од Дортмунд куче не би земал веќе
Брат, ГаКпо му е презимето, не ГапкоИсто. Ништо што земавме од таму не се погоди .. Кагава , Микитаријан , Санчо. Премногу пари а на терен ништо..
Јас би ги зел овој Фернандес па макар и 120 м да е дечкото има огромен потенцијал. Гапко, Влахович и Дамфрис..
Само толку? Ништо не е ова, некои 300 милиони плус минус. Прашај го само прво @dantemkd , тој знае до каде е буџетот.Јас би ги зел овој Фернандес па макар и 120 м да е дечкото има огромен потенцијал. Гапко, Влахович и Дамфрис..
Нови гази има Гејзери не се прашуваат веќе има пари сега.Само толку? Ништо не е ова, некои 300 милиони плус минус. Прашај го само прво @dantemkd , тој знае до каде е буџетот.